(recept
si oblíbilo 47 návštěvníků)
Rybízové řezy
Potřebné ingredience
.350g pol.mouky,300g cukru,175ml oleje,PDP,2 vejce,500ml podmáslí.Rybíz,200ml vody,1 van. pudink,100g cukru.
Postup přípravy
. Všechny suroviny smícháme.Rybíz přimícháme do těsta.Směs nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu.Pečeme při 180°C cca 40 minut.Necháme vychladnout.Rybíz (cca 300g) dáme do hrnce s trochu vody.Když začne vřít přidáme pudink rozpuštěný ve vodě a cukr.Chvilku povaříme a odstavíme.Horký pudink nalijeme na buchtu.Po zchladnuti dáme do ledničky ztuhnout.Jsou výborné vychlazené.
=)
=)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lenule11111
(upraveno)
10. 7. 2016, 22:30
Mňňáááááááááááámm Mohu dát do těsta místo podmáslí kefír?
krišon
(upraveno)
10. 7. 2016, 21:23
Včera jsem pekla rybízový koláč podle Ivanky, dnes podle vás a jsou už oba pryč... výborný
bumba
(upraveno)
10. 7. 2016, 13:49
Skvělé,svěží,paráda
kabrhelka
(upraveno)
5. 9. 2014, 19:05
Dobrý den, Vaše řezy už budu péct po několikáté,zkoušela jsem i s borůvkama,ale ten rybíz je nejlepší.Mají vždy velký úspěch.Super tleskám a doporučuji
bakyka
(upraveno)
14. 7. 2014, 20:26
řezy opravdu luxusní, fantastické včera jsem je dělala a protože jsem měla v ledničče tvaroh (obyčejný v kostce)tak jsem jej utřela s moučkovým cukem, natřela na upečenou buchtu a teprve na to nalila puding. Po vychlazení neskutečná dobrota mohli jsme se ujíst CHVÁLÍM, CHVÁLÍM, CHVÁLÍM díky za recept, mám jej už zapsaný ve své kuchařce
mumlina
(upraveno)
9. 7. 2014, 10:44
Zdravím Olgo, buchtička je fantastická, nejlepší těsto jaký jsem kdy dělala,a ten vršek...no paráda.děkuji za inspiraci.....
mišus
(upraveno)
29. 7. 2013, 9:25
Nemám ráda rybízové a rebarborové koláče. Ale po ochutnání Vašich řezů snad změním názor! Výborný letní moučník! Děkuji za recept.
laskonka333
(upraveno)
19. 7. 2013, 17:15
sympatie
(upraveno)
19. 7. 2013, 15:11
Vpadá úžasně, ale není to kyselé?
Hupcza
(upraveno)
19. 7. 2013, 13:55
neměla jsme podmáslí, takže jsem dala kelímek kysané smetany a zbytek mlíko a je to super - bezvadně vláčná letní buchta
ladaalb
(upraveno)
12. 7. 2011, 16:22
proč mi to děláte to bylo tak strašně dobrýýýýý, dělala jsem ještě ten den další to je snad nejlepší buchta s ovocem co jsem zatím jedla, chudinka moje dieta
Olča =)
(upraveno)
13. 7. 2011, 18:19
@ladaalb
Jsem rada,že Vám řezy chutnali.Minulý týden jsem je pekla také(jelikož mám hodně rybízu,tak se tenhle recept hodil).Také jsme si pochutnali.
wruska
(upraveno)
30. 6. 2011, 15:34
Vyborny recept, vcera jsem je upekla a dnes uz temer nezbylo, je to lehke a opravdu zrave...dekuji za recept, s pozdravem Vera. teda akorat jsem do testa dala mouckovy cukr, jiny jsem nemela a dala jsem ho o 50g mene a presto je to super...
Darrrka
(upraveno)
7. 3. 2011, 17:25
Dnes jdu dělat Váš rybízový moučník, zbyl mi od léta rybíz, tak už se to peče Jestli chutná tak dobře jak vypadá, pak se moc těším!!! Dám vědět!
Darrrka
(upraveno)
7. 3. 2011, 19:50
@Darrrka
Oli, fantazie, jedním slovem! \r\nA osvěží i v zimě! Vynikající, děkuji za receptík!
Olča =)
(upraveno)
8. 3. 2011, 16:57
@Darrrka
Darinko,není zač.Mám radost,že vám řezy chutnaly
irta
(upraveno)
18. 7. 2010, 18:25
Akurat pro horke dny ! Skvěly napad!
Olča =)
(upraveno)
18. 7. 2010, 20:08
@irta
Děkuji
sonik7
(upraveno)
18. 7. 2010, 12:46
Vynikající...dneska je dělám podruhé Namíchala jsem červený rybíz s černým a super
Olča =)
(upraveno)
18. 7. 2010, 14:07
@sonik7
ONdráčci
(upraveno)
12. 7. 2010, 13:15
Vypadají skvěle, určitě vyzkouším.
MONITONI
(upraveno)
12. 7. 2010, 12:26
Oli, tak jsem dělala vaše řezy a jsou vynikající móóc dobré. Vložila jsem i . Děkuji za super receptík. Monika
Olča =)
(upraveno)
12. 7. 2010, 15:14
@MONITONI
Mončo,jsem ráda,že vám chutnalo. Ty vaše se vám taky moc povedly Ola
jeremy
(upraveno)
11. 7. 2010, 17:52