Zobrazit přihlášovací formulář

Moje svatební premiéra :-))

0.0
Moje svatební premiéra :-))

Potřebné ingredience

Na podkovu: čokoládový korpus z deseti celých vajec, víšňová marmeláda, čokoládový krém z Pikaa, osypáno strouhanými ořechy a čokoládou, čoko poleva, čoko růže Třípatrák: největší patro-mramorový korpus, jahodová marmeláda, vanilkový krém s koňakem, prostřední-ořechový korpus, jahodová marmoška, smetanový krém s čoko hoblinkami, hroní patro-kakaový korpus, jahodová marmoška, ořechový krém, rum, WI.

Postup přípravy

Jupííí, tak jsem se konečně i já dočkala a dostala jsem možnost zkusit si svůj první svatební dortík, teda rovnou dva. Byly pro bývalou spolužačku, jeden měl být třípatrovej a jeden celočokoládová podkova. Na třípatrový jsem se těšila tak, že jsem dva dny nespala a přemýšlela jak ho udělám, nakonec jsem ho moc nezdobila, jen ty červené růže a pár čmáranic zlatou prachovou barvou, aby tam nebyla tak velká bílá místa. Růžičky nejsou nic moc, ty moje kopáče prostě neumí pěknou růžičku z WI udělat. Čokoládové už jsou o malinkato lepší, ale taky žádná sláva. Třípatrový je pro klid duše zakolíkován a vyztužen, je to můj první třípatrový, tak aby to taky nebyla první zřícenina. Nevěsta byla z třípatrového nadšená a ženich se svou čoko podkovou, kterou si přál hlavně on taky. Podkova měla necelých pět kilo a třípatrák malinko přes deset.



Včera jsem obdržela asi poctu nejvyšší, otec nevěsty(kterej prý málokdy něco pochválí, navíc pochází z cukrářské rodiny, to vědět, tak dorty ani nedělám, jaký bych měla nervy), vzkazoval, že dorty byly vynikající a cituji: "Ten čokoládový skákal do huby sám". Tak jsem moc ráda a teď už i já vnitřně spokojená.

Dortík jsem před potažením místo krémem obmazala do rovna řidší punčovinou.

Potahování šlo kupodivu celkem dobře.

Třípatrový

Z vrchu

Maluju a maluju

Podkovička

....

Třípatrový 10,1kg, podkova 4,80kg

Růžička a zlatý prach

Copak máme k obědu?

Tak a sobotní dortíček z krémů, které zbyly pro našeho Jiřínka k svátku, takže taková rychlovka zbytkáček.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie