(recept
si oblíbilo 1373 návštěvníků)
♥♥♥LANGOŠE S POSTUPEM FAKT VÝBORNÉ!!!!!!!!!!!♥♥♥ZVLÁDNE KAŽDÝ♥♥♥
Potřebné ingredience
500g hladké mouky♥1 vejce♥ 200ml mléka♥ 1/2 kelímku kysané smetany je to přibližně 100ml♥2 lžičky soli♥ 1/2 kostky droždí♥1/2 lžičky cukru
Postup přípravy
z potřebných přísad vypracujeme těsto (můžete si udělat i kvásek), které dáme do ledničky a nejlépe do rána necháme v chladu kynout. Pak tvoříme s těsta koule a z nich placky do požadované velikosti (dělám menší ne ty mega) Já zadělávám ráno a večer peču,.(normálně na pánvi a na oleji nebo sádle)!!!!! pokud těsto zbyde nechám v igelitovém sáčku v lednici i na druhý den.
dochutíme kdo co má rád - česnek kečup tatarka sýr.
Ale dá se i na sladko ty pak po upečení potírám rozpuštěným máslem a sypu cukrem a kakaem nebo skořicí
dochutíme kdo co má rád - česnek kečup tatarka sýr.
Ale dá se i na sladko ty pak po upečení potírám rozpuštěným máslem a sypu cukrem a kakaem nebo skořicí
VŠECHNY PŘÍSADY - JÁ MÁM HOTOVÝ KVÁSEK - JE TO SNAZŠÍ
ZADĚLANÉ TĚSTO
A TAKHLE TO VYPADÁ CCA PO 8 HODINOVCE V LEDNIČCE
ASI TAKOVÉ TVOŘÍM PLACKY A OPRAVDU SE SNAŽÍM HODNĚ DO TENKA TĚSTO V RUCE VYTAHAT. A ŠUP NA PÁNEV - POZOR JE TO FOFR TAK AŤ SE VÁM NESPÁLÍ.
HOTOVO - DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Maresanda
(upraveno)
21. 4. 2010, 7:42
Dobrý den, tak jak jsem slíbila píšu a samozřejmě co jiného než chválu langoše byli vynikající. Těsto velice chutné a dobře se sním pracuje. Přidám si ho hned do oblíbených. Díky za tento skvělý recept Hanka s rodinkou
sislová
(upraveno)
21. 4. 2010, 7:48
@Maresanda
Hani tak to mám radost mějte se moc moc krásně a ještě jednou díky M.
SLUNÍČKO
(upraveno)
20. 4. 2010, 20:10
Dobrý den Martinko, dnes jsem dělala Vaše langoše a než jsem dopekla poslední... byly pryč . Byly opravdu výborné . Mějte se krásně Zdeňka s rodinkou P.S. Samozřejmě dávám do oblíbených .
sislová
(upraveno)
21. 4. 2010, 7:05
@SLUNÍČKO
Zdeni tak to mám velkou radost díky moc Martina
Keria
(upraveno)
19. 4. 2010, 22:09
Marti takže jak jsem slíbila, tak píšu Langoše jsou skutečně vynikající a olizovali jsme se všichni . Ještě jsem si nechala na zítra . Jen musím vykoumat aby byly hodně tenké a potřít je tak česnekem jak to dělají v občerstveních . Pokud by jste měla typ, tak napište. Podle mně jen rozmixovat česnek, ale s čím?? S vodou ? Všem mlsounům je doporučuji Udělat 15 langošů za 20 Kč, když jeden přepálený stojí ve stánku 25 Renata
hans.dannte
(upraveno)
23. 4. 2010, 21:57
@Keria
Česnek prolisovat, smíchat s rozpuštěným máslem a tím pak teplé potřít...
skorica
(upraveno)
20. 4. 2010, 20:24
@Keria
ja delam ten cesnek tak,ze cesnek protlacim,smicham s vodou dle potreby a ochutim jeste soli
sislová
(upraveno)
20. 4. 2010, 6:58
@Keria
Renčo super tak to mám radost že se zadařilo druhý den jsou ještě lepší udělejte z těsta kouli a tu rozválejte klasicky válečkem je v tom droždí takže to nebude úplně tenké ale budou tam zase ty mega bubliny co těsto dělá vemu trochu oleje a do něj nastrouhám najemno česnek a potírám
Zrušený účet
(upraveno)
19. 4. 2010, 18:49
Dělala jsem je podle Vás o víkendu na chalupě a byly vážně moc dobré.Recept mám uložený a zas je uděláme.U mě zabodovalo,že nenatáhly tuk a nebyly nijak mastné.Prostě dobrota
sislová
(upraveno)
19. 4. 2010, 18:52
@
Radko tak to jsem moc ráda krásný zbytek dne
Maresanda
(upraveno)
19. 4. 2010, 18:37
Taky je mám v plánu zítra udělat. Už jsem zkoušela různé recepty ale tenhle ještě neznám. Určitě písnu jak to dopadlo
sislová
(upraveno)
19. 4. 2010, 18:51
@Maresanda
TO MĚ TĚŠÍ ZATÍM SE VŠEM MAMINÁM ZADAŘILO TAK O VÁS ANI NEPOCHYBUJU DEJTE VĚDĚT DÍKY M.
MajkaKi
(upraveno)
18. 4. 2010, 10:30
Tak už vím co budu dělat příští víkend Doufám, že jsou fakt luxusní
sislová
(upraveno)
18. 4. 2010, 10:36
@MajkaKi
Maruško určitě vám budou chutnat zkoušela jsem několik receptů ale vždycky to byla katastrofa tohle těsto je super a hlavně nejlepší je když se z něj peče až druhý den to je prostě lahůdka pak písněte jak chutnalo
Keria
(upraveno)
18. 4. 2010, 10:19
Děkuji , brzy vyzkouším
sislová
(upraveno)
18. 4. 2010, 10:27
@Keria
dejte vědět jak chutnaly fakt jsou super
RIBICKA
(upraveno)
18. 4. 2010, 8:27
Jo jo tenhle recept taky dělám a je fakt nejlepší
sislová
(upraveno)
18. 4. 2010, 10:03
@RIBICKA
díky Ivetko už jsem jich pár zkusila ale vždycky byly hroznýýýýýýýýý ale tyhle jsou prostě luxusnííííííííííííí
Ilonáček
(upraveno)
15. 4. 2010, 11:12
sislová
(upraveno)
18. 4. 2010, 10:03
@Ilonáček
KAPLICKO
(upraveno)
13. 4. 2010, 13:48
tak jsem Martinko dala foto do hobby langošáci byli mňam,a z té jedné dávky jsem jich měla 18 ale dělám teda menší.díky za receptík
sislová
(upraveno)
13. 4. 2010, 15:14
@KAPLICKO
jdu to omrknout
inka
(upraveno)
19. 4. 2010, 18:41
jj, jsou výborné, dělám je x let http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=8&user=390
sislová
(upraveno)
13. 4. 2010, 12:54
@inka
Delisa
(upraveno)
13. 4. 2010, 12:41
Mám také tento recept, je výborný Dělávám je z toho i plněné
Delisa
(upraveno)
13. 4. 2010, 19:08
@Delisa
Delisa
(upraveno)
13. 4. 2010, 19:08
@Delisa
Takto: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=23310&user=54603
sislová
(upraveno)
13. 4. 2010, 12:54
@Delisa
PLNĚNÉ TAK TO JSTE JEDNIČKA ČÍM PLNÍTE???
NATUSEN
(upraveno)
13. 4. 2010, 12:39
Marti, kolik ks z této cca udělám? Že bych udělala z poloviční dávky A ještě mě napadlo, žy bych je místo smažení v oleji upekla v troubě, co myslíš?
sislová
(upraveno)
13. 4. 2010, 12:54
@NATUSEN
BARU TAK JÁ JSEM MĚLA 5KUSŮ VČERA A NA DNEŠEK ODHADUJI TAKY 5 A TY BUDOU NA SLDKO NA PÁNVI JSOU HNED HOTOVÉ A MASTNÉ MI NEPŘIJDOU. A TĚSTO MŮŽEŠ MÍT I 3 DNY V SÁČKU V LEDNIČCE. PAK PÍSNI JAK TO DOPADLO
NATUSEN
(upraveno)
14. 4. 2010, 17:39
@sislová
Určo písnu, chystám se na ně
sislová
(upraveno)
14. 4. 2010, 17:46
@NATUSEN
KAPLICKO
(upraveno)
13. 4. 2010, 12:02
Tak právě jsme dopapali, vynikající,syn zbouchal 5 kusánků. výborný receptík skvělá ňaminka děkujeme moc
sislová
(upraveno)
13. 4. 2010, 12:07
@KAPLICKO
super my dneska dojíme zbytek
kumama
(upraveno)
13. 4. 2010, 8:25
naprosto souhlasím, tento recept je nejjj... Děláme je doma už cca 20let a jsou opravdu bezkonkurenční. Doporučuji i sladkou verzi, marmoška a šlehačka
Valuc
(upraveno)
13. 4. 2010, 8:24
Já dávám místo smetany 2 malé bílé jogurty a těsto dám do ledničky v igelitovém sáčku se dvěma lžičkami oleje.Jinak stejný recept a jsou fakt super .Lepší neznám
KAPLICKO
(upraveno)
13. 4. 2010, 8:17
Jdu na mě ted je zadělám budou k véče písnu jak jsme dopadli děkuji za receptík pa
sislová
(upraveno)
13. 4. 2010, 8:18
@KAPLICKO
super určitě se povedou