(recept
si oblíbilo 318 návštěvníků)
VELIKONOČNÍ BERÁNEK-BISKUPSKÝ
Potřebné ingredience
28 dkg měkkého másla, 14 dkg cukru, 1 vanilkový cukr, 6 vajec, šp.soli, 14 dkg moučk. cukru, 28 dkg hladké mouky, 1/2 prášku do pečiva, 7 dkg půlených vlašských ořechů, 20 dkg kandovaného ovoce, 3 kapky citronové šťávy, 7 dkg hrubě nastrouhané čokolády.
Postup přípravy
Změklé máslo, cukr, žloutky, van.cukr, šp.soli- vyšleháme do pěny.
Bílky a moučkový cukr- vyšlehat tuhý sníh
Kandované ovoce, ořechy smícháme s trochou mouky.
Postupně vše smícháme. Plníme formy beránků do předem vymazané a vysypané formy. Pečeme asi 50 minut na 170 stupňů.
Určitě všem doporučuji. Je vynikající.
KRÁSNÉ VELIKONOCE
Bílky a moučkový cukr- vyšlehat tuhý sníh
Kandované ovoce, ořechy smícháme s trochou mouky.
Postupně vše smícháme. Plníme formy beránků do předem vymazané a vysypané formy. Pečeme asi 50 minut na 170 stupňů.
Určitě všem doporučuji. Je vynikající.
KRÁSNÉ VELIKONOCE
Kandované ovoce a ořechy
Smíchané všechny suroviny
Naplněné formy
HOTOVO
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé