(recept
si oblíbilo 152 návštěvníků)
KUŘE NA BRAMBORÁKU
Potřebné ingredience
KUŘE,8 BRAMBOR,2 ROHLÍKY,MLÉKO,VEGETU,CIBUL,MAJORÁNKU SŮL.KMÍN, 3 VEJCE,ČESNEK
Postup přípravy
BRAMBORY NASTROUHAT,JAKO NA BRAMBORÁK,PŘIDAT ČESNEK,SŮL,2 VEJCE, KMÍN,MAJORÁNKU PAK PŘIDAT SMĚS- ROHLÍKY ROZMOČIT V MLÉKU PŘIDAT VEGETU,1 VELKOU CIBUL OSMAHNUTU DO ZLATA,VEJCE .ROZLOŽÍME DO PEKÁČE A VLOŽÍME OSOLENÉ KUŘE KŮŽÍ DOLŮ TAK NA PŮL HODKY,PŘIKRZTÉ PAK OTOČÍME POSYPEME GRIL.KOŘENÍM A DOPÉKÁME TAK 40 MIN. DO ZLATOVA.
ROHLÍKY V MLÉCE,VEGETOU,CIBULKOU,VEJCE
SMĚS NA BRAMBORÁK
OBĚ SMĚSI SMCHÁME A DÁME DO PEKÁČKU
KUŘE DO SMĚSI POŘÁDNĚ ZATLAČIT
FAKT MNAMKA A ŽÁDNÝ ZAPRSKANÝ KAMNA OD BRAMBORÁKŮ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
20. 6. 2018, 18:42
srneckova
(upraveno)
20. 6. 2018, 16:37
to musím vyzkoušet
lidare
(upraveno)
20. 6. 2018, 12:36
musím zkusit
ALIK R
(upraveno)
14. 11. 2013, 20:24
veliká pochvala od manžela dělala sem k obídku a nemohl si vynachválit
jondam
(upraveno)
13. 11. 2013, 13:10
VÝBORNÉ!!!!!! Akorát příště si musím dávat pozor na sůl. Ale i tak to bylo super a všem to moc chutnalo!!!!! Děkuji Vám za recept
slunickohanule
(upraveno)
19. 2. 2012, 12:59
moooc dobré, jen malé dcerce to moc nejelo,ale nám dospělákům to chutnalo
wolfka
(upraveno)
19. 10. 2010, 8:32
bylo to výborné, i studené, na vymazání zapékací misky používám olej ve spreji - nic se nepřichytí, a cibuli jsem dala syrovou a také super děkuji za recept!
Ledura
(upraveno)
17. 10. 2010, 0:08
EldaP
(upraveno)
19. 4. 2010, 15:40
OBROVSKÁ MŇAMKA !!!! DĚĚĚĚKUJI !!!!
Zrušený účet
(upraveno)
7. 4. 2010, 19:28
Dnes jsem dělala k obědu. Bylo to naprosto něco úžasného Bramborákové těsto se dobře propeklo, na okrajích bylo hezky dokřupava. Dala jsem na něj tři velikánské kuřecí čtvrtky. Bála jsem se, že se mi maso pořádně nedopeče. Ale bylo super. Nakrájela jsem k tomu jen zeleninu a byli jsme zasycení s manžou až až. Po obídku ještě nealko Fakticky spokojenost.
KáKá
(upraveno)
7. 4. 2010, 15:58
není to špatné
camilka
(upraveno)
4. 4. 2010, 12:08
Tak to je tedy opravdu výborný recept,právě jsme dojedli a všem,moc chutnalo,dala jsem také pečící papír a pekáček ok.Moc děkujeme za inspiraci,konečně něco nového,pořád nevím co vařit.......doporučuji.Marcela
b.stana
(upraveno)
2. 4. 2010, 13:44
Vyzkoušela jsem a všichni si pochutnali . Bez pečícího papíru, v porcelánové zapekací míse - krásně šel ode dna. . Výborné!
backa
(upraveno)
23. 3. 2010, 17:33
To zní zajímavě ,určitě vyzkouším
ceetyy
(upraveno)
22. 3. 2010, 14:52
Tak receptík chválím, rodinka si pochutnala díky za receptík
ceetyy
(upraveno)
21. 3. 2010, 8:27
Dnes vyzkouším a pak se ozvu
aknelvi
(upraveno)
18. 3. 2010, 13:21
Tak jsem to dnes zkusila ,bylo to výýýýýýýýbornýýýýýýýýýýýýý .Akorád jsem nedala ten pečící papír,ale snad ten pekáč nějak umeju .Moc děkuji za receptík
Dejll
(upraveno)
15. 3. 2010, 14:59
Dnes jsme měli k obědu a jen se po tom zaprášilo bylo to vynikající, i ti nejvybíravější jedlíci a měli talířky vylízané , že by je ani umývat nebylo potřeba . úžasné, budu dělat častěji
holemka
(upraveno)
15. 3. 2010, 13:32
Děkuji za recept. Všem to moc chutnalo. Určitě budu dělat častěji. Na plech jsem dala pečící papír a vůbec se mi to nepřipálilo.
Freya
(upraveno)
15. 3. 2010, 12:28
no mě by úplně stačil ten bramborák samotný