(recept
si oblíbilo 156 návštěvníků)
Rizoto z trouby-lepší jsem nejedla,jednoduché a šťavnaté
Potřebné ingredience
1 hrnek rýže,2 hrnky vody, 1cibule,olej,2 zelené papriky,3 rajčata,půl sáčku mražené zeleniny mrkev s kukuřicí,konzerva vepřové maso ve vlastní štˇávě 400g,vegeta
Postup přípravy
Cibulku zpěníme,přisypeme rýži a orestujeme,zalijeme 2 hrnky vody.Přidáme zeleninu,maso,okořeníme vegetou.Zakryjeme pokličkou a vložíme do rozehřáté trouby na 180°.Pečeme 1 hodinu.
Můžeme posypat sýrem.
Je to moc dobré,rýži nemusím,ale toto rizoto nemá chybu.
Vyzkoušejte!!!
Můžeme posypat sýrem.
Je to moc dobré,rýži nemusím,ale toto rizoto nemá chybu.
Vyzkoušejte!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Leanel
(upraveno)
16. 3. 2008, 21:38
plne suhlasim s pomenovanim jedla Valeria
Bberi
(upraveno)
18. 3. 2008, 15:05
@Leanel
Těší mě,že Vám všem chutná
babu05
(upraveno)
3. 2. 2008, 8:46
fakt výsledek super maso ve vlastní štávě je sprominutím hnusný proto jsem vyzkoušela tento recept jak se dá konzerva jinak použít a rizoto mě přímo nadchlo určitě uvařím častěji děkuji za inspiraci Slávka
vladula
(upraveno)
1. 2. 2008, 22:05
Leni,včera jsme měli k obědu , je fakt vynikající,všem moc chutnalo po obědě zůstalo půl hrnce a asi ve tři hodiny byl hrnec prázdný.Budeme dělat často,super receptík
Bberi
(upraveno)
2. 2. 2008, 11:47
@vladula
Vladimíre,jsem ráda,že vám chutnalo.
Janicel
(upraveno)
30. 1. 2008, 10:59
ahoj chtěla bych to zkusit a mam jen jeden malej dotaz ta rýže se dám dáva neuvařená, že? dík za radu
anderek
(upraveno)
30. 1. 2008, 11:09
@Janicel
Jani jj dává se tam neuvařená ....a jinak rizotko sjuppr mocinka děkuji Leni za receptík ...zavedný v našem jídelníčku
Bberi
(upraveno)
30. 1. 2008, 14:02
@anderek
Jsem ráda,že vám chutná
Janicel
(upraveno)
30. 1. 2008, 11:33
@anderek
dík já si to myslela ale nebyla si jistá, tak ho v týdnu prubnu,d í k ahoj Jana
anderek
(upraveno)
29. 1. 2008, 9:18
už je v troubě
Goliáš
(upraveno)
18. 1. 2008, 21:29
Děkuji za inspiraci -rizoto je výborné ,jinak už ho dělat nebudu s pozdravem Daniela DOPORUČUJI
Bberi
(upraveno)
17. 1. 2008, 20:49
Toto rizoto je výborné jen s přidáním sáčku mražené zeleniny např.-baby karotka,hrášek,květák,fazolové lusky.Vyzkoušejte,maso tam být vůbec nemusí.
vikivali
(upraveno)
17. 1. 2008, 12:28
Leni,dnes jsme dělala na oběd a je to výborné díky za recept,Edit
Bberi
(upraveno)
17. 1. 2008, 20:46
@vikivali
Editko, jsem ráda,že vám chutnalo
eliskaXL
(upraveno)
10. 1. 2008, 11:19
me tento recept neprekvapil,delame ho doma odjakziva,spis me zajima jak jinak by se dalo rizoto udelat???
Bberi
(upraveno)
11. 1. 2008, 8:24
@eliskaXL
Eliško,pokud vás zajímají jiné možnosti přípravy rizota,stačí zadat do vyhledávače rizoto a třeba jen tady na mimibazaru máte možnost vidět mnoho způsobů přípravy rizota. Tak hodně zdaru
azzu
(upraveno)
10. 1. 2008, 9:53
výborné
Kacur
(upraveno)
9. 1. 2008, 21:58
Leni, opravdu vynikající Nejprve jsem chtěla přidat rajský protlak, ale dobře, že jsem tak neudělala, ta chuť by se změnila, a to by byla možná chyba. Takhle to bylo moc moc dobré!!!!! PS: Nebo máte někdo tu zkušenost s přidáním rajského protlaku?????
moschus
(upraveno)
9. 1. 2008, 21:10
Tak tobylo fakt moooooooc jsme si štrejchly.Děkuji za typ.
Gapka
(upraveno)
12. 12. 2007, 14:11
Leni, v y n i k a j í c í í í í í í í í í í í í í . Manžel sice začal brblat, že je tam paprika, pač jí nemusí, nooo, ale šel si dvakrát přidat . Díky za recept, Gábi a kluci
Bberi
(upraveno)
16. 12. 2007, 19:44
@Gapka
Jsem ráda,že vám chutná. Lenka
plechule
(upraveno)
9. 11. 2007, 6:54
Opravdvýborný a hlavně rychlý...
Halej
(upraveno)
6. 11. 2007, 10:14
Už jsem dělala 2x a je to super! Doma všem moc chutnalo a nikdy nezbylo
Bberi
(upraveno)
8. 11. 2007, 20:36
@Halej
Hani, tojsem ráda,že vám chutnalo
věra k
(upraveno)
21. 9. 2007, 8:37
Tohle jídlo je super v remosce, dělám ho vždycky na dovolené.
Taita
(upraveno)
21. 9. 2007, 8:27
Ahojky,taky máme tohle rizoto moc rádi a hlavně já,protože s tím není žádná práce.Dobrá je i hovězí,kuřecí nebo krůtí konzerva ve vlastní šťávě.Poslední dobou dávám lunchmeat (snad jsem to napsala dobře ),není tak tučný jako ty konzervy a také je to super!!Ještě to místo vody zalívám vařicím kuřecím vývarem z knoor kostky a nemá to chybu!!!Ani nedávám orest. cibuli a čerstvou zeleninu,jen rýži,celou mraž .zel. a konzervu.,Tohle je super
7jak
(upraveno)
17. 9. 2007, 13:12
Dobrý den, Lenko.Tak se chystám vyskoušet ten váš receptík dnes k večeri. Chtela sem se zeptat. Až orestuju tu rýži na cibulce, mohu to vče dát do zapékačí mysli, pyklopit a dat do trouby. Ja totiž roma nemám žiaden vhodný hrbec do trouby. Všechny maji umělé uši a to radej nechci skoušet jak by dopadlo. No skusím a uvidím, prinajhorším to spapkají slepišky Pak dám ešte vedet.Preju všem hezký den. Al
Bberi
(upraveno)
17. 9. 2007, 21:05
@7jak
Taky jsem rizoto vždy pekla v zapékací míse.A bylo to v pohodě. Ať s zadaří.
7jak
(upraveno)
24. 9. 2007, 13:42
@Bberi
Milá Lenko. To vaše rizoto je proste úžasné . Vyndala sem ho z trouby a nestačilo ani vystidnout a už nebylo DEkuji za moc príma receptík
LenkaaWilliam
(upraveno)
10. 9. 2007, 20:27
Musím s Vámi souhlasit- TOTO RIZOTO VÁŽNĚ NEMÁ CHYBU! mňami mňam
kudlanka
(upraveno)
10. 9. 2007, 16:40
OPRAVDU JE TO MOOC DOBRÉ UŽ JSEM HO DĚLALA 2X A VŽDYCKY JSEM SI POŠMÁKLI Andrea