Opravdu vynikající krém ze Salka (NEVAŘENÉHO!!!) Na dorty a řezy (Tip na Medovník)
Potřebné ingredience
Jedno Salko, Jedno máslo, Trochu rumu, Pudink (vařený a studený) Pokud ho budete chtít nějak ochutit, tak jen do toho! Já jsem s ním jako s kávovým slepovala mocca oválky a paráda!Místo Salka můžete použít i Pikao!
Postup přípravy
Pokud přidáváte pudink, tak si ho připravte z půl litru mléka a z jednoho nebo klidně z jednoho a půl sáčku pudinku a zašlehávejte po lžicích společně s máslem a rumem do Salka.
Pozor!...pokud by se Vám stalo, že se krém srazí, tak u tohoto se vůbec nic neděje a stačí ho dát na vodu uvařenou v rychlovarné konvici a znovu šlehat ,-)!
Dort nazdobený salkovým krémem, broskvemi a marcipánovými růžemi
Kombinace krému z vařeného, nevařeného a kakaem ochuceného salka na medovníku od mojí maminky pro syna k jeho osmým narozeninám
Roláda potahovaná falešným marcipánem ze sušeného mléka a plněná a zdobená salkovým krémem s pudinkem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé