Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 419 návštěvníků)

BROSKVOVÉ HIMALÁJE-úžasně šťavnaté a rychlé

0.0
BROSKVOVÉ HIMALÁJE-úžasně šťavnaté a rychlé

Potřebné ingredience

Na 1 těsto potřebujeme :1 prdopeč,2 hrnky hl.mouky,1 hrnek krupic.cukru,1 hrnek vlahého mléka,1/2 hrnku oleje,2 celá vajíčka,kapička rumu pro vůni.Na 2 těsto potřebujeme: 2 tvarohy(já kupuju ve vaničce),1 vanilin.cukr,1 hrnek moučk.cukru,1 vanilkový puding v prášku,2 celá vajíčka a 1 hrnek mléka. Jako ovoce chtěli děti broskve.

Postup přípravy

Nejdřív musím napsat to,že recept mám v sešítku opsaný (s tmavou kakaovou buchtou a bez ovoce) od nějaké maminky zde z mmb.Ale tím,že jsem si recept opsala,bohužel nevím její jméno.To jenom pro upřesnění,že to není můj původní recept,ale převzatý a mnou upravený.Příprava je tak snadná a rychlá,že když se vám ohlásí návštěva,máte tento moučník rychle hotový a můžete jej dát vychladit do lednice,aby byl tvaroh pěkně ztuhlý.Tak jdeme na 1 těsto: vajíčka si vyšleháme s cukrem,přidáme olej,a ostatní suroviny.Vše ručním robotem zpracujeme. toť vše.Jdeme na druhé tvarohové těsto: Ručním robotem zpracujeme všechny suroviny v řídké těsto a toho se vůbec nebojte,protože puding v prášku zajistí,že tvaroh krásně ztuhne.Plech si vyložím pečícím papírem a naleju na těj tak polovinu 1 těsta.Druhé tvarohové těsto naliju celé na něj a pokladu hodně broskvičkami. Zbytkem těsta zaliju broskve a tvaroh a dám péct.Pozor zvolna,žádných 170st. Já peču tak 110-120 a píchám špejlí,abych věděla,že je i tvaroh upečený.Dáme vychladit a baštíme.Já buchtu upekla večer a teď ráno koukám,z celého plechu zbylo 5 kousků ,tak jsem nemohla na fotku vybrat ty nejhezčí řezy,ale snad je to trochu vidět.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie