Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 419 návštěvníků)

BROSKVOVÉ HIMALÁJE-úžasně šťavnaté a rychlé

0.0
BROSKVOVÉ HIMALÁJE-úžasně šťavnaté a rychlé

Potřebné ingredience

Na 1 těsto potřebujeme :1 prdopeč,2 hrnky hl.mouky,1 hrnek krupic.cukru,1 hrnek vlahého mléka,1/2 hrnku oleje,2 celá vajíčka,kapička rumu pro vůni.Na 2 těsto potřebujeme: 2 tvarohy(já kupuju ve vaničce),1 vanilin.cukr,1 hrnek moučk.cukru,1 vanilkový puding v prášku,2 celá vajíčka a 1 hrnek mléka. Jako ovoce chtěli děti broskve.

Postup přípravy

Nejdřív musím napsat to,že recept mám v sešítku opsaný (s tmavou kakaovou buchtou a bez ovoce) od nějaké maminky zde z mmb.Ale tím,že jsem si recept opsala,bohužel nevím její jméno.To jenom pro upřesnění,že to není můj původní recept,ale převzatý a mnou upravený.Příprava je tak snadná a rychlá,že když se vám ohlásí návštěva,máte tento moučník rychle hotový a můžete jej dát vychladit do lednice,aby byl tvaroh pěkně ztuhlý.Tak jdeme na 1 těsto: vajíčka si vyšleháme s cukrem,přidáme olej,a ostatní suroviny.Vše ručním robotem zpracujeme. toť vše.Jdeme na druhé tvarohové těsto: Ručním robotem zpracujeme všechny suroviny v řídké těsto a toho se vůbec nebojte,protože puding v prášku zajistí,že tvaroh krásně ztuhne.Plech si vyložím pečícím papírem a naleju na těj tak polovinu 1 těsta.Druhé tvarohové těsto naliju celé na něj a pokladu hodně broskvičkami. Zbytkem těsta zaliju broskve a tvaroh a dám péct.Pozor zvolna,žádných 170st. Já peču tak 110-120 a píchám špejlí,abych věděla,že je i tvaroh upečený.Dáme vychladit a baštíme.Já buchtu upekla večer a teď ráno koukám,z celého plechu zbylo 5 kousků ,tak jsem nemohla na fotku vybrat ty nejhezčí řezy,ale snad je to trochu vidět.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

denny.kal 10. 2. 2010, 18:03
dělala jsem o víkendu moc dobrá (L)
Jelonka 10. 2. 2010, 13:40
(jidlo)vypadá úžasně...o víkendu určo vyzkouším (Y)
teoder36 10. 2. 2010, 11:52
(Y) (Y) (Y)Vyzkoušíme (clamp) (clamp) (clamp)
mapra 8. 2. 2010, 13:07
pekla jsem v sobotu vpoledne a večer už nebylo co dát ke kávičce ;-) opravdu výborná buchtička (Y) (Y) určo bude patřit v naší rodině k oblíbeným (clamp) díky za receptík (L)
janakeb 6. 2. 2010, 10:22
Včera večer upečeno a vynikající (clamp) (clamp) (clamp). Dala jsem na menší plech, takže jsou řezy krásně vysoké a opravdu žravé ;-). Díky za receptík (L)
jitulka78 5. 2. 2010, 21:05
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
jagicka 5. 2. 2010, 18:44
Dobrý večer, tomu Vašemu receptu moc a moc (clamp) (clamp) (clamp) (clamp), dnes jsem ho vyzkoušela, prostě paráda, jak ve zhotovení, tak v chuti (flower) (flower) (flower), výborné, skvělé, ňam, ňam........ zdraví Marie
karca90 (upraveno) 3. 2. 2010, 19:36
jdu na to, nemohla jsem odolat ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) doplňuju - jsou vynikající, máme spálený tlamy a dlabeme rovnou z plechu
lenavackova 3. 2. 2010, 19:57
@karca90 Můro Kanimůro,já na ně ještě nevlítla..... ;-) ;-) ;-)
karca90 3. 2. 2010, 20:21
@lenavackova tak šup a mazej pro tvaroh :-p :-p
lenavackova 10. 2. 2010, 17:48
@karca90 Tak jsem je konečně zplodila,ale neměla jsem broskve,tak jsem tam naflákala na kousky ananas.....doporučuju,je to dobrý |:o)
lenavackova 3. 2. 2010, 12:36
Původní Himaláje jsou od Gabriely L.(barbinka3) ID 123052,jsou výborné,peču je podle tohoto receptu už dlouho... (F) Ale Martinko,Váš recept vypadá velmi lákavě a jedle,Vaše vylepšení jsem si opsala a co nejdříve vyzkouším,děkuji za recept... (L)
Marien77 3. 2. 2010, 12:06
možná je to tento recept http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=63665, zkoušela jsem ho a je výborný (zajic), pekla jsem ho 2x po sobě (Y)
tetinka 3. 2. 2010, 12:01
(clamp) (clamp) (clamp)
sislová 3. 2. 2010, 11:59
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)super ukládám (C) (C) (C) (L) (L)
Ilonáček 3. 2. 2010, 11:23
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie