Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 419 návštěvníků)

BROSKVOVÉ HIMALÁJE-úžasně šťavnaté a rychlé

0.0
BROSKVOVÉ HIMALÁJE-úžasně šťavnaté a rychlé

Potřebné ingredience

Na 1 těsto potřebujeme :1 prdopeč,2 hrnky hl.mouky,1 hrnek krupic.cukru,1 hrnek vlahého mléka,1/2 hrnku oleje,2 celá vajíčka,kapička rumu pro vůni.Na 2 těsto potřebujeme: 2 tvarohy(já kupuju ve vaničce),1 vanilin.cukr,1 hrnek moučk.cukru,1 vanilkový puding v prášku,2 celá vajíčka a 1 hrnek mléka. Jako ovoce chtěli děti broskve.

Postup přípravy

Nejdřív musím napsat to,že recept mám v sešítku opsaný (s tmavou kakaovou buchtou a bez ovoce) od nějaké maminky zde z mmb.Ale tím,že jsem si recept opsala,bohužel nevím její jméno.To jenom pro upřesnění,že to není můj původní recept,ale převzatý a mnou upravený.Příprava je tak snadná a rychlá,že když se vám ohlásí návštěva,máte tento moučník rychle hotový a můžete jej dát vychladit do lednice,aby byl tvaroh pěkně ztuhlý.Tak jdeme na 1 těsto: vajíčka si vyšleháme s cukrem,přidáme olej,a ostatní suroviny.Vše ručním robotem zpracujeme. toť vše.Jdeme na druhé tvarohové těsto: Ručním robotem zpracujeme všechny suroviny v řídké těsto a toho se vůbec nebojte,protože puding v prášku zajistí,že tvaroh krásně ztuhne.Plech si vyložím pečícím papírem a naleju na těj tak polovinu 1 těsta.Druhé tvarohové těsto naliju celé na něj a pokladu hodně broskvičkami. Zbytkem těsta zaliju broskve a tvaroh a dám péct.Pozor zvolna,žádných 170st. Já peču tak 110-120 a píchám špejlí,abych věděla,že je i tvaroh upečený.Dáme vychladit a baštíme.Já buchtu upekla večer a teď ráno koukám,z celého plechu zbylo 5 kousků ,tak jsem nemohla na fotku vybrat ty nejhezčí řezy,ale snad je to trochu vidět.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Simona2 21. 2. 2010, 12:47
|:o) |:o) |:o)Téda fakt výborná,každý si pochutnal a už není.Dala jsem tam merunky a paráda ke (C).Moc Vám děkuji (clamp) (clamp) (clamp)
ruskula 21. 2. 2010, 12:45
Je to super bašta. (Y) (Y) (Y) (flower) Upekla jsem ji tchýni na narozeniny a jen se po ní zaprášilo. Díky za skvělý recept. (clamp) (clamp) |:o) |:o) Lenka
zdenka911 20. 2. 2010, 15:31
taky jsem pekla :-) :-) :-) je opravdu výborná (Y) (Y) (Y) (Y) jwště za tepla jsem snědla jednu řadu. ,-) pokud do zítřka něco zbyde, tak beru sebou na hory (lyzar) děkuji Marti za super recept (Y)
brenda 20. 2. 2010, 15:13
tak dobrý povedla se,těsto mi vyšlo pěkně,spíš mám pocit,že je hodně toho tvarohovýho těsta. ale jinak moc dobrá a baštím ji ještě teplou (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
voralda 20. 2. 2010, 13:18
Jestli máte holky pocit,že máte málo těsta,tak si dejte větší hrnky,v kterých to odměřujete :-$ Martina (hello)
brenda 20. 2. 2010, 13:06
tak jsem buchtu udělala a ted se pomalinku peče,tak jsem zvědavá jaká bude.uvařím si (C).
sympatie 20. 2. 2010, 12:49
Zdravím, včera jsem pekla, a také jsem měla pocit, že těsta mohlo být víc, možná 1,5 dávky. Ale jinak je výborná, do vrchní části jsem přidala nastrouhanou čokoládu. (Y)
TerezC 20. 2. 2010, 9:59
Marti, je výborná!!! (Y) (Y) (Y) Díky za super recept! |:o) |:o) |:o)
barbinka3 20. 2. 2010, 0:10
(Y)Marti super varianta (Y) :-) původní receptík je můj s tou kakaovou vrstvou ale tato s broskvičkama mne také láka takže určo vyzkouším (L) (L) (L) (L) (Y) (Y) (Y)
Vlasta33 19. 2. 2010, 16:02
Zítra určitě udělám (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
kspondro 19. 2. 2010, 12:02
Tak jsem je taky vyzkoušela ,-) a jsou,tedy byly úžasný (Y) (Y) (Y)
voralda 18. 2. 2010, 12:56
Holky,já toho těsta mám teda akorát.Že by vám nějaký šotek ulizoval? To mi děti dělají.To fakt netuším,že by to chtělo chvilku dýl šlehat,aby to trošku nabylo? *-) *-) *-) *-)
filidr 16. 2. 2010, 22:19
Je výborná, zbyl na mě 1 kousek - moji chlapi ji přímo sežrali. Děkuji za recept Zdena (child2) (Y) (Y) (Y) :-D (clamp) (clamp) (clamp)
JANUŠKA. 16. 2. 2010, 22:11
dobrý večer,také jsem dopekla,jsou skvělé,jen souhlasím s maminkou níže-neměla jsem těsta tolik,abych rozdělila na opravdu polovinu *-),dolů jsem dala více a broskve jsou schované jen tak tak :^),možná zkusím příště se zavařenými meruňkami,aby to bylo pikantnější,ale rozhodně jsou super a udělám znovu,díky za tip,Míla |:o)
Stojanka 16. 2. 2010, 18:29
MArti ... buchtička je (Y) výborná.....upekla jsem ke kávičce (C) a opravdu se po ní jen zaprášilo..... :-). Díky za receptík (clamp) (clamp) (clamp) MARTA
Lucie a Barborka 16. 2. 2010, 17:54
Dobrý den, ted jsem vložila do trouby, jen mám pocit, že toho těsta nebylo zase tolik, takže navrchu mám jen tak opravdu zlehýnka potaženy broskve. Jsem zvědavá, až dopečeme, jestli budou jako Vaše na obrázku - vypadají [A] Lucie
Pmk 14. 2. 2010, 18:57
Děkuji za recept (F),buchta je výborná.Krásně vláčná,žádná dusivka,vyborná |:o) |:o)
Svaťka 14. 2. 2010, 9:22
Milá Martino, buchta je výborná (Y), díky za recept. Jen musím vypilovat postup - ta spodní vrstva se mi zdrcla. A povězte mi, jak dlouho to asi pečete na těch 110 - 120°C? Já jsem vydržela něco přes půl hoďky a pak jsem tomu přidala, ctěla jsem jít s dětmi ven a buchta v troubě pořád ještě nevěděla, že se peče... Budu vděčná za radu, protože recept určitě brzy znovu vyzkouším. Opravdu je to mňamka - všem doporučuji! (clamp) Svatka
thom 13. 2. 2010, 14:48
včera jsem pekla váš recept a je super (Y) (Y) (Y) Rychlý, jednoduchý a hlavně velká mňamka (zajic) (C). Jen jsem zbytečně moc ujídala ještě za tepla ;-) Studené je to ještě mnohem lepší :-) :-) :-) díky za recept. (hello) Gábina
Adea 13. 2. 2010, 0:49
dnes jsem také vyzkoušela váš recept ,zatím je na pekáči a zítra ho rozkrájíme.už se na něho těším. (Y) (jidlo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie