Tučňáci s podrobným fotopostupem
Potřebné ingredience
ořechový korpus, marmeláda, pařížský krém, WI
Postup přípravy
výroba tučňáčků : základ těla
bílá náprsenka
zobáček a nožky
oči
ploutve
hotovo a každému tučňáčkovi pak přidáme nějaký kousek oblečení a ozdoby :-)
upečené 2 korpusy (jeden malý v misce na iglú a jeden klasický kulatý na dort)
postup na mramorování : nachystáme si dvě barvy (bílé více, modré méně)
vyválíme si z nich hady
modrý přimáčkneme na bílý
a způsobem jako ždímání prádla zatočíme
stočíme do šneka
přimáčkneme k sobě
a znovu vyválíme hada
znovu seždímáme
opět šnek a opakujeme postup tak dlouho, jak chceme husté mramorování
vyválená mramorová placka
potáhnuto na dortu
potáhnuté iglú a rádýlkem narýhované kostky ledu
vchod do iglú a opět narýhujeme
připravené vločky z patchworku
vločky na dortu
tučňák s čepičkou
se šálou
s mašličkou
s motýlkem a snowboardem
pohled z boku
druhý bok
z vrchu
jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé