Kravička s POSTUPEM
Potřebné ingredience
Dvojitá dávka mramorového korpusu,marcipánové hmoty i mého oblíbeného malinového krému.
Postup přípravy
Upečeno v nerez miskách
Z té větší misky uděláme tělíčko.Prokrojíme,ten vypouklý kousek necháme na punčovinu a ten rovný na vykrojení kopýtek
Skleničkou vykrojíme kolečka na kopýtka
Dva kusy slepíme krémem a trošku okrájíme do tvaru
Tělíčko promažeme
Punčovinou vytvarujeme nožičky a ručičky
Připasuje kopýtka
Kopýtka obalíme zvlášť
Tělíčko obaleno marcipánem
Pohled z boku
Připasujeme nožičky a na ručičky dáme proužek marcipánu
A toto je hlavička,opět ten vršek necháme na punčovinu
Prokrojíme a promažeme,horní kousek seřízneme
A ještě nožíkem vytvarujeme
A pomažeme krémem
Punčovinou dotvarujeme
Pohled z boku na punčovinu
A můžeme potahovat
Rohy a ouška z marcipánu
Taky uděláme jazýček a oči
A nasadíme na tělíčko hlavičku,uděláme flíčky,přidáme řetěz a zvoneček a kravička je hotová
Kuk
Trošku z boku
A samozřejmě nesmí chybět ocásek :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé