Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Austrálie s klokanem

0.0
Austrálie s klokanem

Potřebné ingredience

Mramoráček dle Dáši(onasi).marmel.,broskve,pikant.čokol.-broskvový krém,potah+ figurka-marcipán dle Zdenky (aero-orion).Za inspiraci děkuju Janě (ladybej) a Helči (skrobik)

Postup přípravy

Volala mi kamarádka a prý:"Asi mě zabiješ nebo pošleš...k šípku,ale neudělala bys mi dort KLOKANA (moc dobře ví,jak tyhle šílené objed. na poslední chvíli "miluju")??!!Jsem myslela,že blbě slyším...""Cože jako chceš??".A ona,že její kolegyně se stěhuje do Austrálie,tak se jí hned vybavil klokan!!Udělala jsem jí dloóóóóuhou přednášku o tom,jak se tahle "potvora" špatně tvaruje,potahuje,porcuje...no,přiznávám dobrovolně,chtěla jsem se z toho vyvlíknout!!Tak to prý nechá na mně a já z radosti,že nebudu dělat 3D klokana jsem jí slíbila,že tam nějakého malého vymodeluju...,že jsem tu hubu nedržela!!Klokana jsem viděla snad 3x v životě (pokud nepočítám kultovní serial "Skipy"),páč v každé ZOO (a že jsem jich prošli celkem dost)přede mnou vždycky zdrhli,nebo co??!!Tak jsem oběhla všechna hračkářství u nás,vybrakovala dětem pokojíček,ale nikde žádnej klokan!!Na netu jsem nakonec našla postup na tohle zvířátko,ovšem v mém podání je to spíše nový,dosud neobjevený druh!!!No,doufala jsem,že až se bude dort na rozlučce předávat,bude už společnost velmi veselá,ovíněná a se zamlženým úsudkem i zrakem...:-).Nakonec byla velká spokojenost a moje milá kamarádka mi přísahala,že od podobných šíleností mi dá opravdu na chvilku pokoj....prý:"Čestný pionýrský..."-takže je jasné,jak ten slib dopadne,že??!!

..a ještě letecký pohled

..a zde je nový,dosud neobjevený druh klokana :-)

..a boční pohled i s "ocáskem" :-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

nobstice 6. 11. 2009, 15:24
Raduš co blbneš? To je strašně hezký a povedený a nápaditý a precizně udělaný dortík (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) a klokanice s klokánkem je úžasná, roztomilá a perfektní (Y) (Y) (Y) (Y) no a další kapitola do knihy je na světě :-D :-D :-D
federka 6. 11. 2009, 19:32
@nobstice Ježíši,Leničko,nepřeháněj ;-),já se tu červenám až ....za ušima (L) (F).Ale fakt jsem měla vítr,aby ho poznali,jsem si říkala,že snad aspoň podle tý kapsy,že jo??!! ;-) ;-). (L) (hello)
aero-orion 6. 11. 2009, 15:21
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (^) (F) (F) (F) (L)
federka 6. 11. 2009, 19:27
@aero-orion (L) (F)
vanilka 6. 11. 2009, 15:14
nádherný (Y) (Y) (Y)
federka 6. 11. 2009, 15:19
@vanilka Baru,děkuju... (L) (F)
Zrušený účet 6. 11. 2009, 15:06
(Y) (Y) (Y)Náhodou je moc pěkný a roztomilý (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
federka 6. 11. 2009, 15:19
@ Hani,moc,moc děkuju.... (L) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie