Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 30 návštěvníků)

Včelí úl s postupem

0.0
Včelí úl s postupem

Potřebné ingredience

světlý korpus, pařížský krém, marmeláda, ananas, WI

Postup přípravy

....

upečené 3 kulaté korpusy různých velikostí

každý korpus jednou prořízlý a vždy tomu vrchnímu jsem trošku zmenšila (ořízla) průměr

promazávání + vyříznutí otvoru na vchod

vše promazané + dotvarované punčovinou

namazané krémem

potahování (tentokrát jsem musela vyválet opravdu velký plát z 1,5 kg potahovky, aby to vyšlo)

potáhnuto + zdobení

připravená těla včeliček

včeličky s proužky

křídla jsem vykrajovala srdíčkem

pohled ze zadu

z boku

z vrchu

jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie