(recept
si oblíbilo 30 návštěvníků)
Včelí úl s postupem
Potřebné ingredience
světlý korpus, pařížský krém, marmeláda, ananas, WI
Postup přípravy
....
upečené 3 kulaté korpusy různých velikostí
každý korpus jednou prořízlý a vždy tomu vrchnímu jsem trošku zmenšila (ořízla) průměr
promazávání + vyříznutí otvoru na vchod
vše promazané + dotvarované punčovinou
namazané krémem
potahování (tentokrát jsem musela vyválet opravdu velký plát z 1,5 kg potahovky, aby to vyšlo)
potáhnuto + zdobení
připravená těla včeliček
včeličky s proužky
křídla jsem vykrajovala srdíčkem
pohled ze zadu
z boku
z vrchu
jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé