Pravý ruský boršč
![Pravý ruský boršč](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/070612/22/j5967.jpg)
Potřebné ingredience
Hovězí maso cca 1/2 kila, uzená obíračka cca 3/4 - 1 kilo, čerstvé zelí, brambory, kořenová zelenina, cibule, červená řepa, rajčatový protlak, sůl, nové koření, pepř celý, bobkový list, ocet, cukr, kysaná smetana.
Postup přípravy
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070612/22/k4756.jpg)
Připravené maso s kořením na vaření....
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070612/22/k4757.jpg)
uvařené masíčko....
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070612/22/k4758.jpg)
co všechno budeme potřebovat dále - už nakrájené maso, zelí, brambory, řepa, kořenová zel., cibule, rajčatový protlak....
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070612/22/k4759.jpg)
na cibulce osmahneme nakrájenou kořenovou zel. a přidáme nastrouhanou řepu...
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070612/22/k4760.jpg)
potom přidáme rajčatový protlak...
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070612/22/k4761.jpg)
přes cedník zalijeme vývarem z masa a až se to začne vařit, přidáme nakrájené čerstvé zelí a brambory na kostičky...
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070612/22/k4762.jpg)
na konec přidáme nakrájené maso a dochutíme octem, solí a cukrem....
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070612/22/k4763.jpg)
zahustíme....
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/070612/22/k4764.jpg)
a papkáme. Je opravdu výtečný.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé