Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Jak to vypadá, když se zvířátka na podzim ukládají ke spánku

0.0
Jak to vypadá, když se zvířátka na podzim ukládají ke spánku

Potřebné ingredience

medovník, salkový marcipán, WI

Postup přípravy

Dortík na sraz do Kobylí - prací cukrářky bylo upéct medovník, dál už to měli na starosti architekt, stavitel, truhlář a bytová designerka. A bydleníčko bylo hotové :-)

okénko zajistí dostatek světla i čerstvého vzduchu

střecha ze suchého listí

budem kapku šmírovat?

pohled do ložnice

ježek bude spát pod otevřeným oknem, ale evidentně mu to nevadí, je zachumlaný až po čumáček

veverka má nasušeno, byla pilná celé léto

šnekounek má nad postelí svatební foto rodičů

sova jediná umí číst, proto dostala za úkol číst ostatním pohádky

foto pro ty, které zajímalo, jak jsem dělala stěny - jediná pořádně vytvrdlá byla ta s poličkou na knihy

a chlubilka se pochlubí - toto je výsledek výuky modelování na srazu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Handulka0 29. 9. 2009, 16:01
Tak to je bomba,provedení dokonalé a ten nápad :-o :-o :-o (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 29. 9. 2009, 13:58
:-o :'( :'( :'(Leni, teď tu na ten skvost znovu koukám a to je taková idylka, že se mi derou slazy do očí. Hned bych si tam taky lehla do postýlky a poslouchala sovičku, jak předčítá pohádky. To je tááák dojemný dort a tááák krásný, že nemám slov!! Mělas úžasný a nedostižný nápad a dovedla jsi ho dokonale zpracovat!!! moc ti k tomu gratuluju a moc tě za to obdivuju. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (kocka) (hello)
akin77 29. 9. 2009, 11:21
Leni, parádní dort s úúúúúžasným nápadem, tvoje dorty jsou vždy o nějakém skvělém nápadu a nechápu, kde je pořád bereš, chrlíš je jeden za druhým....... Navíc je teda perfektně udělaný! Mrzí mě, že jsem tě zase neviděla..... snad někdy příště! (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (L) (hello) (hello) TEď jsem pročetla komentíky a zjistila jsem, že jsi zvítězila, určitě právem, protože to je originál nad originály!!!!!!
aero-orion 29. 9. 2009, 10:37
Leni ten je nádherný, já mam čas konečně prošmejdit dortíky. ;-) ;-) ;-)Holky kde máte nějaké fotečky ze srazíku????prosím (L) (F) (F) (F)
Ivushkak 29. 9. 2009, 10:35
Ahojky Leni, Tvůj dortík byl pro mě od začátku favoritem č.1. Když jsem si ho prohlížela, tak jsem opravdu nechápala, jak jsi něco tak krásného dokázala nejen vymyslet (I), ale i vyrobit. :-o :-o :-o :-o :-o Všechno miniaturní, ale nádherně, úžasně provedené do absolutního detailu. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Muselo to dát opravdu velikou práci a jsem mooooc ráda, že jsi zvítězila (*) (*) (*). Moc gartuluju (F) (F) (F) (F) (F) a (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (hello)
tchyna 29. 9. 2009, 10:13
Leni,já žasnu,o se dá všechno z marcipánu nudělat :-$ :-$ty jsi prostě velká šikulka (Y) (Y) (Y)a gratuluji 1.místu (F) (F)
janka336 29. 9. 2009, 9:59
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) super nápadík, krásne, krásne a ešte raz krásne (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L)
kabelka 29. 9. 2009, 9:42
Leni, dortík byl naprosto fantastický a klobouk dolů před tímto nápadem, který byl promyšlený do posledního detailu (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Muselo to dát strašně práce, jsi šiklulka (Y) (Y) (Y) (Y) Moc ráda jsem Tě poznala (L) (L) (L)
cherba 29. 9. 2009, 9:18
Super bydleníčko pro zvířátka a ty detily, malá knížky,....... BEZVA (^) (Y) (Y) (clamp) (clamp)
chopper Jája 29. 9. 2009, 9:16
super vypracované a ty detaily :-o (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
MucLenka 29. 9. 2009, 9:04
(sn) Leni, tak konečně vidím to opěvované dílo na vlastní oči.. :-o :-o Opravdu parádní dortík do posledního detailu!! (clamp) (clamp) (clamp) Ty jsi ale hlavička, něco takového vymyslet!! (Y) (Y) (clamp) (clamp) |:o) (hello)
kareka 29. 9. 2009, 9:02
(sampus) gratuluji,úžasné dílko (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
asie 29. 9. 2009, 9:02
Nádhera.Také jsem se zůčastnila srazu , takže jsem ho viděla i zblízka a tajila jsem dech nad tou nádherou.Prostě nádherné umělecké dílo!!!To je škoda i jíst. (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y)
JITAMICHAL 29. 9. 2009, 8:55
Tak to je dokonale propracované umělecké dílo. (Y) :-o :-o :-o (Y) Šikulka šikovná,moc parádní!!! (clamp) (clamp) (clamp)
boda9 29. 9. 2009, 8:46
nádherné bydleníčko (Y) moc útulný domeček a nechybí ani šnekounek :-) (L) (Y) (Y) (Y) nádhera ... podzimní pohoda (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Lupitka 29. 9. 2009, 8:44
Leni, určitě sis právem zasloužila za tento dortík 1.místo!!! (Y) (Y) (Y) Je opravdu vypracovaný do všech detailů!! (clamp) (clamp) (clamp) Určitě sis pěkně mákla ;-) ;-) Výsledek stojí za to a na živo vynikl ještě víc než na fotkách :-) :-) :-) Ráda jsem Tě poznala!!! (L) (L) (L) (L) (L)
Mach 29. 9. 2009, 8:31
To je krása,nemám slov (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Majčik 29. 9. 2009, 8:25
;-) super, celé je to super (clamp) nápad, popis, fota prostě nádhera (Y)
Zrušený účet 29. 9. 2009, 8:24
Leni, tvoje vtipnosti miluju. Nejen že je dortík skvěle zpracovaný (to už je vlastně samozřejmost !!!), ale ono to má i příběh a tvůj komentář tomu dává tu pomyslnou třešničku na dort. Prostě SUPER a právem zasloužené první místo.... (clamp) (clamp) (^)
verosa 29. 9. 2009, 8:22
Nááááááádhera :-o (Y) (Y)fakt úžasný (Y)obvzlášť ty detaily jsou perfektnííí (clamp) (clamp) (clamp)až mi druhej prcek ještě trošku povyroste taky bych se chtěla srazíku moc moc zúčastnit (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie