(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Oslík
Potřebné ingredience
Inspirace dle Mmajuly od tud z MMB - moc děkuji!!!
Postup přípravy
Korpusy (mramor) jsem pekla (vzledem ke skutečnosti, že nemám nic moc vybavení) ve čtvercových formách a vykrojením získala základní tvar, jakousi homoli..Odkrájené zbytky byly použity na punčovinu, z níž je čumáček. Hřívu a špičku ocásku jsem jednoduše získala prolisováním černého marcipánu přes lis na česnek (nechtělo se mi válet placičku).
Prokládáno banány a promazáno pařížským krémem. Marcipán je mandlový, obarvený práškovými potr.barvami, černá na oči a hřívu obarvená černým uhlím.
Celková váha dortu 3,5 kg, výška cca 28 cm.
Prokládáno banány a promazáno pařížským krémem. Marcipán je mandlový, obarvený práškovými potr.barvami, černá na oči a hřívu obarvená černým uhlím.
Celková váha dortu 3,5 kg, výška cca 28 cm.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Viky28
(upraveno)
26. 9. 2009, 9:07
JEEEEEE TEN JE ROZTOMILEJ JE SUPROVEJ KRÁÁÁÁÁÁSA