Zobrazit přihlášovací formulář

Maratón před odjezdem na sraz do Kobylí ... přidané ozdůbky na dortíky :-)

0.0
Maratón před odjezdem na sraz do Kobylí ... přidané ozdůbky na dortíky :-)

Potřebné ingredience

Hóóóódně trpělivosti ...

Postup přípravy

Klídek .. a pevné nervy ...

pohled z jiné strany .. původně měly být tři dorty .. ale nějak se to postupně sešlo .. tady jich mám nachystáno osm kousků .. ale z toho obdélníku jsem vykrojila draka .. a protože zbyly odkrojené strany,drak dostane ještě minidráčka :-) .. a ty kolečka .. to jsou medové koláčky .. povezu na sraz do Kobylí ..

už se chladí první várka ... pět kousků :-) ... víc se mi do lednice nevejde :-) .. druhou máme v plánu co nejdřív,pak už to bude lepší ...

první část ...

druhá část ... a to ještě není vše :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pelda77 24. 9. 2009, 14:40
tak tak nějak to dnes vypadá i u mě..... až na to, že já stále nevím co udělat do Kobýlí 8o| 8o| 8o| 8o| (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)
Beruška46 24. 9. 2009, 14:55
@pelda77 Romčo,taky jsem nevěděla .. a nakonec,když jsem neustále mluvila o srazu,tak naše babi povídala,udělej ty kolečka medový,ty jsou dobrý .. a kdyby mi náhdou zbyl nějaký čásek,tak bych mohla dovézt i roládu .. uvidíme,uvidíme .. včera,vlastně dnes jsem šla spát o půl druhé,v sedm do kuchyně,zastavím se,jen když jdu juknout sem .. a myslím,že dnes před půlnocí nezalehnu *-) *-)
Zrušený účet 24. 9. 2009, 14:39
Ježiši, holky, vy jste se fakt domluvily - Zdenička, Barča a Iva. To jsou ale celkem traumatizující fotky, toho množství těch dortů, víte to? Ale jste všechny tři šikuly a já před vámi smekám (L)
Beruška46 24. 9. 2009, 14:53
@ Heli,taky mě to traumatizuje :-( .. ale když ono říct někomu NE .. to mi jde dost špatně .. ale řeknu Ti,je to mazec .. a doufám,že tohle se nebude už opakovat .. ještě uvidíme,jak to dopadne .. co z toho vznikne ve finále :-) (F) (F)
šumperačka 24. 9. 2009, 14:15
To se tedy Ivčo na srazu v Kobylí budeme mít,když tohle všechno dovezeš :-D :-D :-D :-D
Beruška46 24. 9. 2009, 14:20
@šumperačka Marcelko .. něco dovezu .. ale tohle všechno to nebude .. :-p .. a ještě zítra budu péct závin se zelím a uzeným .. to já mám raději,než dorty :-D
Betinkaa 24. 9. 2009, 14:14
:-o :-o :-o

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie