Mašinka Tomáš s podrobným postupem
Potřebné ingredience
světlý a kakaový korpus, marmeláda, pařížský krém, WI
Postup přípravy
upečené korpusy na 2 plechy (jeden světlý a jeden tmavý)
vyříznutý podvozek 13 x 25 cm
seříznutý nárazník + vyříznuté díry na kola
další díl 10,5 x 20 cm (skládáno střídavě světlý a tmavý korpus)
další dva díly 10,5 x 13 cm
další dva díly 7 x 10,5 cm
vytlačená kolečka skleničkou o průměru 7 cm
předběžně poskládané
promazané a vrch dotvarovaný punčovinou
potahování podvozku
potáhnuto
potahování těla mašinky
potáhnuto
výroba obličeje (kuličky jsem dala dospod kolečka a tím vznikl tvar obličeje)
zdobení dle hračky
a zdobíme a zdobíme
výroba koleček
výroba kolejí
detail obličeje
detail celé mašinky
pohled z boku
druhý bok
ze předu
ze zadu
jiný pohled
srovnání s hračkou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé