(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Bonboniéra
Potřebné ingredience
Světlý korpus, pudinkový krém vanilkový a vanilkový s nutelou, kompotované mandarinky, salkový a mléčný marcipán, potravinářské barvy.
Postup přípravy
Dva vyhozené korpusy a nervy na pochodu, ale nakonec jsem to dotáhla do konce..
..otevřená bonboniéra
..víko
..ještě jeden pohled
..růže
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KŘENIK
(upraveno)
9. 8. 2009, 9:40
NO TA JE . ŠKODA JÍ SEŽRAT.JE PROSTĚ ÚÚÚÚŽASNÁ.
putik
(upraveno)
10. 8. 2009, 9:49
@KŘENIK
Díky, už je po ní
bianco
(upraveno)
9. 8. 2009, 9:10
Je úžasný, moc se povedl.
putik
(upraveno)
10. 8. 2009, 9:49
@bianco
Děkuji
backa
(upraveno)
9. 8. 2009, 8:53
ta je nádherná úžasně nazdobená
putik
(upraveno)
10. 8. 2009, 9:49
@backa
Děkuji za pochvalu
Exovka
(upraveno)
9. 8. 2009, 8:20
Nádherná práce...opravdu krása
putik
(upraveno)
10. 8. 2009, 9:48
@Exovka
Alenko, děkuji
brundice
(upraveno)
9. 8. 2009, 8:14
Vypadá maximálně luxusně
putik
(upraveno)
10. 8. 2009, 9:48
@brundice
Hani, děkuji za pochvalu
bibi4
(upraveno)
9. 8. 2009, 8:11
to je nááádhera, jste šikulka
putik
(upraveno)
10. 8. 2009, 9:48
@bibi4
Děkuji moc
IJohny
(upraveno)
9. 8. 2009, 7:41
Teda je super, luxusní
putik
(upraveno)
10. 8. 2009, 9:47
@IJohny
Ivetko, děkuji za pochvalu
Bára D.
(upraveno)
9. 8. 2009, 7:34
Překrásná a ty růže jsou úžasné
putik
(upraveno)
10. 8. 2009, 9:47
@Bára D.
Moc děkuji
Zrušený účet
(upraveno)
9. 8. 2009, 7:09
Jůůůů, ta je přímo de luxe
putik
(upraveno)
10. 8. 2009, 10:33
@
Helenko, děkuji za pochvalu i ta Vaše s vějířem je přímo náááádhernááááááááá
adrasi
(upraveno)
8. 8. 2009, 23:28
Nádherná
putik
(upraveno)
10. 8. 2009, 9:46
@adrasi
Děkuji