Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 4507 návštěvníků)

Marcipán bez dřiny hotový za 10 minut.Použitelný na vše,jak na potah dortu tak na figurky.

4.8
Marcipán bez dřiny hotový za 10 minut.Použitelný na vše,jak na potah dortu tak na figurky.

Potřebné ingredience

Děvčátka, pokud tu nejsem pište prosím vzkazíka.Koho jsem vynechala písněte přes vzkaz.Děkuji. DĚVČATA PTÁTE SE ODKUD JSOU FORMIČKY NA MARCIPÁN.ABYCH TO NEMUSELA ROZESÍLAT SOUBOR KATALOG SILIKON FOREM NAJDETE TADY .http://peceni-s-laskou.webgarden.cz/ jE TAM I MAIL ADRESA K OBJEDNÁNÍ.MŮŽETE SE POKOCHAT.JEN SI ZAMKNĚTE PENĚŽENKY.o)))) Děvčata prosím,kdo má dotaz a neozývám se???PIŠTE DO VZKAZÍKŮ,UPOZORNÍ MĚ TELEFON.MÁM ZAPLÝ NOŤAS CELÝ DEN, ODPOVÍM.JEN POKUD CHYSTÁM NA DORTY, TAK TU VISÍM,ALE NEHLÍDÁM.DĚKUJU ZDENKA. .Na časovači vidíte dobu přípravy a hňácání.Vím,že spousta z vás se pere s mléčnou hmotou, to je návod a recept, jak na ni jednoduše.Vše co se z něj dá dělat najdete tady,Mám s ním potaženy všechny dorty.http://peceni-s-laskou.webgarden.cz/marcipanove-vyrobky Ještě dodatek pokud marcipán dobře zabalíte do folie a do mikroten sáčku.Uložíte do lednice Stačí ho dát na 20 vteřin do mikrovlnky a je k použití, žádné velké hňácání a propracovávání. KRÉM POD MARCIPÁN. OSVĚDČIL SE MI VELMI SALKOVÝ KRÉM.

Postup přípravy

Ještě k marcipánu.POKUD VÁM ZBUDE DOBŘE ZABALIT.PO VYTAŽENÍ NA PÁR VTEŘIN DO MIKROVLNKY... PROHNÁCNOUT JE TO CHVILINKA A PRACUJETE ZNOVU,ŽÁDNÉ TRÁPENÍ S ROZPRACOVÁNÍM,TOHLE ODPADÁ.
Sirup a glukozu lze nahradit medem . NA TUTO DÁVKU DÁTE 3 VRCHOVATÉ LŽÍCE MEDU.UPOZORNÍM KAŽDY MED JE JINÝ.POKUD NEBUDE HMOTA VLÁČNÁ NEBOJTE SE PŘIDAT MED 1 MALOU NEBO I VELKOU LŽÍCI.KUPOVANÉ MEDÍKY NEMAJÍ TU SPRÁVNOU KONZISTENCI JAKO OD VČELAŘŮ.

MARCIPÁN ZE SIRUPU KUKUŘIČNÉHO
Děvčata sirup je možné použít- pšeničný,kukuřičnoječný,rýžový. JAVOROVÝ PROSÍM NEBRAT.


Marcipán hmota na potah dortů figurky růže cokoli

25 dkg sušené mléko polotučné,50 dkg cukr moučka, cukr i mléko prosejte.
2 lžice Kukuřičný sirup čirý.Sirup dostanete ve zdravé výživě.KDO POUŽÍVÁ GLUKOZU STAČÍ 1 VRCHOVATÁ LŽÍCE
2 lžíce vody.
1 LŽIce AROMA SLADKÁ MANDLE
Marcipán zpracovat pak dáme na stůl a pokud se vám drobí namočíme ruce v teplé vodě.ZE ZAČÁTKU SE NEBOJTE RUCE NAMÁČET AŽ PO ZÁPĚSTÍ. AŽ SE HMOTA SPOJÍ UŽ NENAMÁČET PODSYPAT SOLAMYLEM A DOPRACOVAT..Vodu po lžících už nepřidávat,Přelili by jste ho.Pak se s ním špatně domlouvá.
DŮLEŽITÁ RADA.POKUD ZAČNETE ZPRACOVÁVAT MARCIPÁN DOPRACUJTE HO.NEODCHÁZEJTE OD NĚJ, AŽ JE HOTOVÝ.POKUD HO NECHÁTE 5 MINUT NA STOLE NEDOPRACOVANÝ MÁTE V NĚM BÍLÉ TEČKY MLÉKA.PROTO MOČIT RUCE A DOHNÁCAT BEZ PAUZY.


UPOZORNĚNÍ
MNOŽÍ SE MI DOTAZY OD TĚCH CO DĚLAJÍ MARCIPÁN S KUPOVANÝM MEDEM.

Med z Tesca, bohužel tyto medy jsou natolik nekvalitní,že se musí dát do marcipánu podstatně víc, aby byl vláčný.To samé platí o medu z řetezců Kaufland a Lídl.TADY TYTO MEDY DÁTE ASI O 2 LŽÍCE MEDU VÍCE.

S vodou prosím velmi opatrně,jak marcipánovou hmotu přelijete,špatně se pak
dává dohromady.Propracujete hmotu a na hladké ploše.. si podsypete
solamylem.

CO S HMOTOU CO JSTE PŘELILI.

DÁT NA STŮL 1 LŽÍCI MLIKA A 2 CUKRU A ZAPRACOVAT.TÍM TO ZAHUSTÍTE.

cukr +sušené mléko prosáté.

Tolik mandlové tresti.Sladká mandle.

DOTAZY KDE KOUPIT MANDLOVÉ AROMA.
MAndlové aroma nejčastěji ho mívají v prodejnách Coop.Pak ho dostanete v Tescu bývá v Hrušce a Albertu,Také je v Globusu.Tam bývá většinou bez problémů k dostání.
Pokud není tady je odkaz na zdravé výživa,kde ho vedou také musíte si najít své město kde to máte nejblíž.
Na tom odkazu jsou Zdravěnky v celé republice

http://www.vegetarian.cz/kde_nakoupit.html

1 vrchovatá polévková lžíce glukozy.
Kdo dává sirup.Kukuřičný sirup 2 polévkové lžíce rovné.

2 lžíce vody

1/2 sáčku barvy na sytou růžovou.
BARVENÍ MARCIPÁNU I PO KOUSKÁCH JAK NA TO???
Dobarvení marcipánu je možné.Takto.I kousky se dají dobarvit.
Dobarvit je možné,ale na to jsou nej gelové barvy,nevím co máte k dispozici.Pokud práškové barvy, tak se barvi takto.Trošku barvy si dáte na malý talířek zakápnete alkoholem.A musíte barvu s alkoholem rozetřít do hladka. Pak si kouskem marcipánu tu barvu setřete a zapracujete do něj.Pokud by vám marcipán moc zřídl???Přidáním více alkoholu, vemte 1 lžičku solamylu a propracujte nabarvený kousek na něm.Musíte ho pak řádně zabalit a dát do lednice.Balím do mikroten folie a ještě do mikroten sáčku.

U ALKOHOLU JE JISTOTA,ŽE VÁM Z MARCIPÁNU VYPRCHÁ A MOC HO NENAŘEDÍ.POUŽÍVÁM ČISTÝ ALKOHOL JAKO JE VODKA.

nasypat na vodu a rozetřít prstem, až se rozpustí.

Dobarvování hotového marcipánu po kouskách.
JAK NA TO.

Barvení práškovou barvou.Na talířek si dáte trošku barvy a zakápnete čistým alkoholem.Lžičkou budete roztírat tak dlouho, až bude hladká kašička.Já to většinou dělám prstem.Mám chirurgické rukavice a tady máte jistotiu,že barva je roztopená do posledního zrníčka.Musí to být opravdu rozpuštěno, jinak budou v marcipánu tmavé čmouhy.PAk tu kaši setřete z talířku marcipánem a barvu do něj zapracujete.Po propracování a docílení potřebného odstínu, dejte na stůl 1 lžičku solamylu a dopracujte na něm .

základ prohnňácneme v míse.

Vysypeme a stůl, do kastrolku si dáme teplou vodu a už jen močíme ruce a dopracujeme.

Takto krásně se nám to spojuje namočení rukou je asi 4-5 x.

máme skoro hotovo za 8 minut.

Podsypeme solamylem, nebo gustinem a dopracujeme.

Takto krásně to vypadá za 9 minut a 23 vteřin.

10 minut uplynulo a máme i zabaleno hotovo.Na těchto dvou kusech jsem nestrávila ani 30 minut se vším všudy.Růžový váží 0.82 kg.Bílý má 1,22 kg.Bílý je z větší dávky.

Nechala jsem kvalitně nafotit tyhle dvě super prdelky z marcipánu.Děvčata k těm silikonum.Jednoduše, jak se s tím pracuje.Nic nevymazáváte.Nacpete marcipán, pomáhám si kosticí,aby se hmota dostala všude.Jakmile máte hotovo, vemte formičku a strčte ji na hodinu do mrazáku.Nebojte se nic se tomu nestane.Pak vyndejte a mininko vyloupněte z formy, jde to super.Dejte na mikroten oschnout a je hotovo.

Jde na něj malovat prostě vše.

Marcipán z dvojité dávky váha 1,48 kg na časovači doba zhotovení.Pardon to je váha 1 krabice mlíka a 80 deka cukru.Z dvojité dávky by byla váha vyšší.
PŘESNÝ RECEPT NA KRABICI MLÍKA.
dávám 1 celé mlíko,glukozy 1 lžící s vrchem nechám stéct a naberu ještě jednu zarovnanou,tu pak setřu do mlíka. 800 g cukru,1 a 1/2 lžíce aroma, 4 lžíce vody a zbytek dohnácám mokrýma rukama.Máte marcipánu habaděj.

Toto je děláno za hodinu a půl.

Tento dort je potažený marcipánem s polevovým fondánem.Hmota je pružná jako icing,velmi chutná jako nej marcipán.Je hladká a krásně se s ní potahuje.Přesný návod bude, pak u mě na stránkách.

Mimuška dekorace na svatební stůl.

Takto jsem si letos vyhrála s vánočním cukrovím.Něco je zdobeno pravým marcipánem a něco marcipánem máslovým netvrdnoucím a stále vláčným.
1 išlské,2 mandlové kolečka,3 kokosové přes strojek.4 Ježci s jahůdkou,5 linecké kytičky,6 černé trubičky,7 rum kuličky,8 čokoládové kuličky,9 šohajky,10 ořechy,11 květináčky,12 ulky,13 skořicové košíčky,14 mušličky,15 vanilka rohlíčky bíle,16 vanilka rohlíčky čokoládové,17 brazilky,18 čokoládové hřebeny s cesmínkou,19 linecké košíčky s čokokrémem.20 Mandlové bíle plněno mandlovým krémem,21 Kokos nepečené,,22 žloutkové,23 kokosky,24 linecké stromečky,25 marcipán kytičky,26citronové linecké plněné krémem,27 mraky,29 kávové oválky. Ještě chybí kávové pusinky s ořechy,citronové pusinky,

Začistění dortíku stačí udělat z marcipánu hada a položit kolem dortu.Pak si najdete hezký knoflík s nějakym plastickým vzorem a ten knoflík budete otiskovat do toho hada kolem dortu.Udělá Vám to hezký lem a máte krásně začistěno.Tady je použita kostice,ale službu Vám udělá i nějaký krásný knoflík.Pokud by se Vám marcipán lepil, vemte kousek potravinářské folie a otiskujte přes ni.

Svatební sada.

Romantika svatební.

Kraj havířů.Tak jeden havířský i s věží.

Walt Disney Postavičky.

bordo růže.

Medvídek Pů a kamarádi.

Piráti z Karibiku ručně malovaný.

Puntíkový netradiční.

Růžový porcelán s vyvázanou kytičkou.

Srnec k 50 pro kamaráda.

Pro mého vnoučka

Svatební romantika.

Slunečnicový

Frozen.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kysulatko 24. 10. 2009, 11:09
Dobry den.Hmotu mam taku maksiu,po spraveni kvietkov ale tvrdne,je to dobre ze je maksia alebo som tam dala vela vody? :-( diik
aero-orion 24. 10. 2009, 11:13
@kysulatko KAčenko hmotu je lépe udělat den předem a nechat v lednici odpočinout.Potom je akorát.Květinky vám musí vytuhnout to je správně.Pokud vám u tvarování lístky drží a nepadají, máte hmotu pak dobrou. (L) (F) (F) (F)
kysulatko 24. 10. 2009, 13:02
@aero-orion nehala som hmotu cez noc v ladnicke,ked som spravila sedmikrasku tak lupene mi padali,,inak estelen zacinam s ozdobami ;-)
aero-orion 24. 10. 2009, 22:33
@kysulatko KAčenko tak je tam moc vody to chce dát na stůl lžici mléka a 2 lžice cukru a dopracovat do tuhší konzistence. (L) (F) (F) (F)
Ann M. 22. 10. 2009, 8:30
Tak to je super, fakt obdivuju (clamp)
GabkaJ 21. 10. 2009, 21:20
Dobrý den, taky jsem hmotu zkusila. Manželova maminka má narozeniny, tak se chci pokusit o první potahovaný dortík. Mám hmotu jakousi suchou a praskací. Teď jsem vyčetla, že se s ní má pracovat až druhý den a já v zápalu boje hned zkoušela (F) (F) (F). Jinak jsem těsto schovala a budu pokračovat za dva dny. Nevím, jestli je to správné, ale už cca po hodině v chladničce je hmota skoro jako kámen. Použila jsme mléko z Tesca Bohemilk a kukuřičný sirup. Ale dávala jsem ho tam opravdu dvě lžíce, pořádně jsem nechala odtéct a ještě lžíci zespod otřela. Bála jsem se to "přehnat". Ještě se chci zeptat, jestli je možné nahradit mléko speciálním při nesnášenlivosti mléčné laktozy (mléko z lékárny Al 110 pro ročního prcka)?
aero-orion 22. 10. 2009, 11:54
@GabkaJ GAbi hmotu jak yndáte z lednice dejte do mikrovlnky asu na 20 vteřin.Pak ji prohnácněte a klidně můžete pracovat.Gabinko s tím mlékem z lekázny, nemám zkušenost.Já pro tyhle prcky používám na potah pravý marcipán z mandlí.. (L) (F) (F)Jinak je možné ještě použít na potah koupené hmoty, jako je pasta dáma decor.Tyhle jsou bez přídavků mléka. (F)
GabkaJ 22. 10. 2009, 13:41
@aero-orion Zdeni, moc děkuji za odpověď (F) (F) (F). Tady to všechno vypadá tak jednoduše, ale jeden (jedna) si musí uvědomit, že ty skvělé výtvory dělaly většinou profesionálky, nebo šikovné kuchařinky co už mají něco napečeno (^). Ono to svádí, pokusit se taky ;-). Vlastnoručně upečený dort obdarovaného určitě hodně potěší, i když není jak ze žurnálu (F) (smich) (F). Jestli to bude publikovatelné, tak vložím fotky toho mého výtvoru. S tím lékarenským mlékem to možná zkusím z nějakého menšího množství. Mělo by to být plnohodnotné mléko (akorát tomu chybí mléčný cukr), ale je to plnotučné (?). Nebo prcek nedostane hmotu :-p. Mějte se hezky a přeju hodně krásných dortů Vám i Vašim "učednicím" tady na MMB (clamp) (clamp) (clamp).
aero-orion 22. 10. 2009, 16:03
@GabkaJ GAbinko povede se nebojte. (L) (F) (F) (F)
GabkaJ 23. 10. 2009, 20:43
@aero-orion Hezký večer, je hotovo :-) http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=62276
Petra+Barunka 21. 10. 2009, 20:06
Zdeničko,zdravím Vás (F) mám dotaz,zda mi bude stačit na dort a ozdoby marcipán z jedné dávky? *-) *-) *-) Nebo rovnou udělat dvě? *-) *-) *-) Moc děkujííííííí (L)
aero-orion 21. 10. 2009, 20:20
@Petra+Barunka Peti podle toho jak velký korpus??A co za ozdoby???Já bych udělala z 1 a 1/2 dávky a děti vám zbytek ují pod rukama, (L) (F) (F) (F)
Petra+Barunka 21. 10. 2009, 20:29
@aero-orion Korpus má 23,5 cm a plácnu na něj motýlky,kytičky,je to můj první,takže něco lehkého.A moc Vám děkují,jste [A]
Rozinka023 21. 10. 2009, 13:32
Tak jsem udělal hmotu z jiného mléka a je teda super, jen mi do druhého dne hodně ztuhla,ale to sai povolí po nahřátí a kdyžtak trošku vody,že? a ještě jsem se chtěla zeptat, dělala jsem z1,5dávky a chtěla bych potýhnout dvoupatrový dort a ještě nějaké malé zdobeníčko,vyjde to?
aero-orion 21. 10. 2009, 20:22
@Rozinka023 Stačí mikrovlnka voda nebude nutná.Peti mělo by to vyjít.Pokud máte korpusy v rozumné velikosti.To je 26 a třeba 20 cm (L) (F) (F) (F)
hvezdicka30 21. 10. 2009, 7:35
Dobrý den, jsem úplný antitalent, tak se raději zeptám. Rozumím dobře, že se dá buď sirup nebo glukosa? Nebo obojí? Asi hloupý dotaz, ale fak se nevyznám. Děkuji. Daniela.
aero-orion 21. 10. 2009, 11:45
@hvezdicka30 Dani ano buď dáte sirup jenom..Nebo jen Glukozu.Pokud nemáte Glukozu ani sirup nahradíte medem.Jen jedno z toho.Nevím co máte k dispozici. (L) (F) (F) (F)A klidně se ptejte od toho je recept,aby se dalo zeptat. (L) (F) (F) (F)
Grena 73 20. 10. 2009, 22:59
Já mám zkušenost s lučním medem (z Globusu) a marcipán byl ůžasnej (K) (K)
aero-orion 20. 10. 2009, 23:24
@Grena 73 To jsem ráda,že chutnalo (L) (F) (F) (F)
Kjarasofi 20. 10. 2009, 22:43
Nikde jsem nesehnala pšeničný sirup a to jsem byla i u bylináře. Ten na mě civěl, jak na vola. Mohu jej tedy nahradit medem? :-$
aero-orion 20. 10. 2009, 23:24
@Kjarasofi Jasně Peti klidně (F) (F) (F) (F) (F) (L)
Mamule36 18. 10. 2009, 17:42
Dříve jsme také dělali hmotu z Loskutáka...MOC NÁM TO NEŠLO :-) tu tvojí musíme určitě zkusit!!! :-) (Y) VŠICNI CHVÁLILI
aero-orion 19. 10. 2009, 14:27
@Mamule36 Raduš vyzkoušet (L) (F) (F) (F)
Mamule36 18. 10. 2009, 17:38
Máte také nějaké zkušenosti s čím se dá kombinoovat želatina??? A s čím kombinovat potah z jedlého papíru aby nezvlhl nebo se úplně nerozpusti??? Díky
aero-orion 19. 10. 2009, 14:26
@Mamule36 Na lepení jedlého papíru je special lepidlo.Já jsem ho dávala na potah z marcipánu.Aby držel jemně jsem mázla marmeládou jen film.Drželo to a netopilo se to. (L) (F) (F) (F)
Mamule36 18. 10. 2009, 17:36
Chtěla sem se zeptat jestli nemáte nějaké typy na dia dorty, jestli nevíte zda se z dia cukru dá udělat marcipán a nějak ho to nezkazí. (^)
aero-orion 19. 10. 2009, 14:24
@Mamule36 Raduško nevím,ale z dia cukru,se vám marcipán asi nepodaří!!!Mám obavu,že bude tát a dost hodně.Také chuť nebude orginál marcipánu dia cukr je jiný. (F) (F) (F) (L)
Mamule36 18. 10. 2009, 17:35
Ahoj, jste moc hodná, že tu takhle radíte. (clamp) |:o) Sem nadšená!! (Y)
aero-orion 19. 10. 2009, 14:22
@Mamule36 (F) (F) (F) (L)
anyda 16. 10. 2009, 12:35
(hello) Mohla bych použít i mléko odstředěné ? Jiné doma nemám,a kdoví,kdy se dostanu do města, někdo někde doporučoval odstředěné. :^) díky za radu (Y)
aero-orion 16. 10. 2009, 12:38
@anyda Andělko zkusit z poloviční dávky prosím!!!Já opravdu používám, jen polotuk.Písněte jak se povedlo??? (L) (F) (F) (F)
Rozinka023 15. 10. 2009, 22:58
Dobrý večer, z marcipánu jsem měla strach,ale povedl se,teda doufám. Dělala jsem ho asi před 3mi hodinami a dla do lednice,teď jsem zkoušela dělat růžičku a vše jde super,jen mi ty lístky jakoby ovadají,prostě se sami ohnou. Jinak se s ním skvěle pracuje.Snad to píšu srozumitelně. Zítra chci hmotou potáhnout dort,tak snad to neudělá neplechu, nemám ten marcipán moc řidký? Je to můj první dort Díky P.
aero-orion 15. 10. 2009, 23:05
@Rozinka023 Peťko nechat ho do rána v lednici... a až pak tvořit růže ano.Pokud by Vám to udělalo i ráno s růží??Vemte lžíci mlíka a 2 lžíce cukru a dopracute to na stole.Aby byl hustější.Na potah Vám nevadí že je měkší. (L) (F) (F) (F)
Rozinka023 16. 10. 2009, 12:20
@aero-orion Dobrý den, tak hlásím,dortík potažen,šlo to oopravdu skvěle,teda musela jsem vychytat správnou tloušťku,ale teda růžičky mi nejdou,i když jsem řpidala to co jste psala,tak to jakoby teče,je to divné,možná to bude tím medem. Opravdu už nevím :-S Dortík jsem ale nazdobila vykrajovanýma kytičkama,myslela jsem si že ty růžičky půjdou jako po másle,nevím kde soudruzi udělali chybu :^) jinak super!!! (Y) (Y)
aero-orion 16. 10. 2009, 14:26
@Rozinka023 Soudruzi nééé Peti,ale asi bude v něm víc tekutin než ba mělo být.V ničem jiném to nebude.Příště musí být tuhší ano. (L) (F) (F) (F)
Grena 73 15. 10. 2009, 19:40
Dělala jsem ho jenom z poloviční dávky , na zkoušku. Ještě večer ho děti snědli ;-) a aby jeden neměl náhodou víc dali na váhu a rozvážili (smich) (smich)
aero-orion 15. 10. 2009, 19:47
@Grena 73 :-o ;-) ;-) ;-) ;-) :-D :-D :-DNo Marcelko to máte super.Já se přiznám moje vnoučata jsou to samé ,jen aby ten druhý neměl o kousek víc. ;-) ;-) ;-) (L) (F) (F) (F)
Grena 73 14. 10. 2009, 17:36
|:o) |:o) |:o) právě jsem dodělala váš marcipán je opravdu (K) (K) (K) (K) Sirup nemám tak jsem použila med. Teť ho ještě dobře schovat abych ho nesnědla :-)
aero-orion 14. 10. 2009, 23:50
@Grena 73 (zajic) (zajic) (zajicMARCELKO NECPAT NECHAT NA DORTÍK ;-) ;-) ;-) (L) (F) (F) (F)
netanet 12. 10. 2009, 14:20
Dobrý den Zdeni, tak dortík jsem na konec zvládla a za týden na to jsem dělala další. Tam už se mi s marcipánem krásně pracovalo (vůbec se nelámal) , jen jsem na bocích nechla ty faldíky, protože jsem nevěděla jak na to vyhlazování :-| Tak jsem to tam tak nějak nakomponovala :-$ Moc děkuji za Vámi vložené návody. Tady jsou mé pokusy: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=61006&user=174839 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=61010&user=174839 Děkuji Aneta
Krchatko 8. 10. 2009, 21:38
zdeni, díky moc za stránky...vypadá tot am pěkně, ale jsem zvědavá jak to půjde v reálu..... ;-) ;-)
aero-orion 8. 10. 2009, 22:14
@Krchatko BAruško půjde nebojte, chce to ze začátku trpělivost a pohrát si s tím. (L) (F) (F) (F)
Krchatko 8. 10. 2009, 12:42
Prosím, prosím, mám dotaz.... Marcipán se mi povedl, krásně jsem ho vyválela a překlopila na KULATÝ dort... Vršek jsem uhladila krásně, ale pak přišly kulaté boky a já nevěděla, jak na ně, jak je uhladit...pořád mi jakoby přebývala hmota, dělaly se faldíky... všechny tu máte na kulatých dortech tak krásné ty obvodové stěny....jak to děláte, prosím??????? Díky Baru
aero-orion 8. 10. 2009, 14:54
77lenka 6. 10. 2009, 23:15
Zdeničko moc děkuji za bezva recept.Šlo to opravdu krásně (Y) (Y) (Y) a bylo to hned. Ještě děkuji za tu super vychytávku s polystyrénem. Poprvé jsem měla klidnou noc a nechodila jsem pořád dortík kontrolovat, sušit a pudrovat solamylem. ;-) Díky díky a výtvory jsou zde. dělala jsem oba najednou. (hello) http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=60105&user=115485 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=60100&user=115485
aero-orion 7. 10. 2009, 18:53
@77lenka Leni super šikulka.A hlavně to stojí za to vyspání. (L) (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie