(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Svatební s motýly - v bodro
Postup přípravy
spodní patro - světlý korpus, krém s vaječným koňakem a karamelový krém
rozměr 30 x 30 cm
prostřední patro - šachovnice z kakaového korpusu a čokoládového krému
rozměr 25 x 25 cm
vrchní patro - šachovnice z ořechového korpusu a kávového krému
rozměr 15 x 15 cm
potaženo White Icingem, zdobení mléčný marcipán
stříbrné prstýnky
váha 12,3 kg
rozměr 30 x 30 cm
prostřední patro - šachovnice z kakaového korpusu a čokoládového krému
rozměr 25 x 25 cm
vrchní patro - šachovnice z ořechového korpusu a kávového krému
rozměr 15 x 15 cm
potaženo White Icingem, zdobení mléčný marcipán
stříbrné prstýnky
váha 12,3 kg
*
*
*
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé