Košík gerber
Potřebné ingredience
mramorový korpus, marmeláda, vanilkový krém, ananas, WI
Postup přípravy
upečený mramorový korpus v pekáčku z 1,5 dávky
naplněný korpus, vychlazený v ledničce a po té okrajování do potřebného tvaru
pomazané krémem
potahování vytlačeným košíkovým vzorem na WI
výrova ucha a zdobení kolem košíku
Takto jsem si sestavila složitou konstrukci na uschnutí ucha. Uvnitř hrnce je krabice od mléka, aby se nekymácel a dole krabice od Slivovic, aby mi mohlo ucho zasychat i se špejlema. Né že bychom byli doma takoví alkoholici, ale zrovna jsme přijeli z exkurce lihovaru Jelínka ve Vizovicích a tak krabice byly po ruce :-)))
před zdobením kytiček
jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé