Grilované prasátko s oblohou
Potřebné ingredience
čtyři rolády, marmeláda, krém a falešný marcipán ze čtyř dávek
Připojujím i fotky s postupem.
Postup přípravy
Promazané stočené rolády, vyřezaný základní tvar.
Dotvarované punčovinou a pomazané krémem, řádně vychlazené...
Položená placka marcipánu a jde se na hlazení...
... kupodivu to šlo celkem hladce...
... ořezané okraje, přidělala jsem ocásek a ouška...
... naznačené oči, snad jsem trefila ty správný "prasátkový"...
... teď prasátko pózuje ze předu, pomazané oranžovou, pak kakao...manžel mi ukazoval ty správný tahy, jak mazat čuně na grilu, aby to bylo dost věrohodný...
... tak ještě jednou z boku, blejská se jak po Nubianu...
... přepravu přežilo, přidala jsem trošku kukuřice, hrášku, salátu a pro barvičku pár jahůdek...
... tak a teď hurá ke Zdenkovi na mejdan, pěkně s ním tu čtyřicítku oslavilo, zapíchli ho až ráno k snídani...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé