Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Rajská zahrada v máji :-)

0.0
Rajská zahrada v máji :-)

Potřebné ingredience

Soutěžní dortík na srazík na Pyšné

Postup přípravy

chuť vymyslet něco originálniho na téma Máj - lásky čas, spoustu nočního i denního vymýšlení no a pak realizace - šnekouni byli jasní a pak k nim přibývaly další dvojičky ( žabky jsem těžce okopírovala od Markétky),moc mě to bavilo, ale na zakázku bych to asi nedělala :-))

tropická džungle

voda - vlevo slaná, vpravo sladká, uprostřed vodopád

česká louka

šnekouni :-)

veverky

strom v květu

žížalák a žížalice

myšky

žirafky

sloníci

palmičky plné plodů

mořský koník ( u nich fakt nevím,jak se mazlejí) a mořské hvězdice

rybky prouhatice

kachničky

žabky dělící se o jednu lapenou mušku

nad vší tou láskou slunce, zdroj života

pohled z vesmíru :-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

klekanda 12. 5. 2009, 0:32
Leni, tento dort je naprosto dokonalý a kouzelný (Y) (Y) (Y)ty dvojičky jsou perfektní (i šnekouni) (clamp) (clamp) (clamp) ale nejvíc mi dostali ty žabky- (F) (F) (F) Leni,.taky bych měla zájem o album, *-)nešel by poslat mailem? (L) (L) (L)
nobstice 12. 5. 2009, 0:34
@klekanda jasne,pisni adresu a dekuju za pochvalu ;-) ;-) ;-)
Ivushkak 12. 5. 2009, 0:24
Hurá, hurá, už je to tady |:o) |:o) Tenhle (^)byl můj favorit na vítěze. Leni moc, moc, moc se mi líbil úžasný nápad (I) a neméně i dokonalé provedení |:o) |:o) |:o). Bylo mi velikou ctí poznat stvořitelku této nádhery (L) (L) (L) P.S.: Super bylo i to album s fotkami nás zúčastněných, které jsi vytvořila. Muselo Ti to dát šílenou práci 8-|, skoro mám chuť Tě požádat o kopii :-$. (L) (hello)
nobstice 12. 5. 2009, 0:36
@Ivushkak ivusko vazne bys pro me hlasovala? :-$ :-$ :-$ me to bylo skoro lito ze se to nechalo na malatkovych,ne ze bych si myslela ze vyhraju,byly vsechny nadherny a tezko vybirat,ale bylo by prijemny dostat aspon par hlasu. ;-) ;-) ;-) album poslu,uz vim ze to jde tak mi pisni adresu (L) (L)
Ivushkak 12. 5. 2009, 1:20
@nobstice Jasně (Y) (Y) (Y) trošku mě mrzelo, že to nebylo hlasování všech. . .Bylo by vážně těžký rozhodovat, který je nejlepší, ale ten Tvůj mě upoutal a hlavně moc bavil ;-) Adresku Ti písnu do vzkazů a předem mocinky díky. Měla bys být asi kronikářkou srazu, to co Tebe, nikoho nenapadlo (I) (L) (hello)
nobstice 12. 5. 2009, 15:05
@Ivushkak hurraaaaaa,konecne si nekdo vsimnul ;-) ;-) ;-) ;-) a neskromne podotykam ze mapa byla taky moje :-D :-D :-D :-D
Zrušený účet 12. 5. 2009, 15:06
@nobstice Však Ti taky za ni budiž vyslovená velká chvála, byť měla jeden nedostatek - chyběl tam MARTIN (L) (L)
nobstice 12. 5. 2009, 15:13
@ heli bohuzel jsme mela doma jen ceskou :'( :'( a malo casu najit kde asi tak lezi a aspon ho tam nekde naznacit :-$ :-$ priste se polepciiim,slibuuujuuu |:o) |:o) |:o)
Ivushkak 12. 5. 2009, 22:16
@nobstice Jéé, tak ta mapa byla taky od Tebe. . .? Já to furt říkám, že Ty asi budeš geniální ;-) ;-) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (hello)
nobstice (upraveno) 12. 5. 2009, 23:25
@Ivushkak ivus neeech tohoooo ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ mela jsem radost jak to zafungovalo

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie