VČELIČKOVÝ DVOUPATROVÝ
Potřebné ingredience
Korpus-mramor.
Krém-první patro milena krém,druhé patro krém ze salka
prokládané ovocem-mandarinky+broskve a promazáno marmeládou
Potah-z marsmalow bonbonů
Včelky,kytičky a lístečky-mléčný marcipán
Postup přípravy
Musím říct,že vše se mi povedlo bez jediného zádrhelu,jen snad že mi nechtěly patra pořádně sedět na sobě,musela jsem zatěžkávat,ale vše jsem zamaskovala plástama z marcipánu.Jediné co,tak kytičky se mi trochu polámaly,ale není to skoro vidět a při delším pobytu mimo lednici mi padala dvojka ze špejle.
VÁHA 4,10KG
těsto je ve formě-mramor se povedl
už je potaženo,patra jsou na sobě,zkoušela jsem na marcipán obtisky včelek
nerovnosti a nedostatky pomalu mizí,usazena je jedna včela,potvůrka,nechtěla mě moc poslouchat a padala k zemi....
a je hotovo,obávala jsem se že se nepodaří,ale myslím že to není tak strašné
pohled shora
z druhé strany...
a menší detail
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé