(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
svatební kulatý třípatrový
Potřebné ingredience
spodní korupus mramorovaný - vanilkovo-růžový s jahodovým krémem; prostřední vanilkový korpus s pařížskou šlehačkou; vrchní čokoládový korpus s tvarohovým krémem a broskvemi; potahovací hmota pasta decor IRCA
Postup přípravy
Děkuji za cenné rady paní Zdeňce (aero-orion), co se týče použití hmoty a za její obrázkový postup na výrobu růži.
Byl to můj první svatební a jak to dopadlo se můžete nakouknout :-)
Omlouvám se za kvalitu fotek.
VZKAZ: PEČU JEN TAK PRO RADOST, NE NA ZAKÁZKU. NEMÁM NA TO ČAS, PROSTOR, ANI VYBAVENÍ. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.
Byl to můj první svatební a jak to dopadlo se můžete nakouknout :-)
Omlouvám se za kvalitu fotek.
VZKAZ: PEČU JEN TAK PRO RADOST, NE NA ZAKÁZKU. NEMÁM NA TO ČAS, PROSTOR, ANI VYBAVENÍ. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.
několikahodinová příprava
nachystaný podnos (vystříhaná kola z kartonu, potahovací hmota, bílá mašle po obvodu)
na tyhle růže jsem opravdu pyšná :-) :-)
zkoušela jsem si nová vykrajovátka
a ještě
foceno s růžovým pozadím
takto vypadá z přední strany
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cikotomas
(upraveno)
24. 4. 2009, 21:41
Perfektní,úžasný, nádherné růže