Blesk s postupem.
Potřebné ingredience
Mramorový korpus,marmeláda,máslový krém s van.pudinkem a čokoládou,K2,faleš.marcipán.
Postup přípravy
Bála jsem se ho strašně moc,ale nakonec snad dopadl dobře.
Vyřezaný korpus se čtvrtky plechu.33x14cm.
Od oka jsem vyřezala tvar na boky.
Dvě vrstvy promazané a proložené banány.
Bohužel sklamal foťák a dvě fotky chybí.
Tady jsem promazala a proložila další dvě vrstvy,ktré jsem uřezala od oka.
Vzorem byl 7cm malý Blesk.
Už hotový záklat a obmazaný.
Vyřezané otvory na kola.
...
Tvarování punčovinou.
...
...
...
...
Příprava křídla,
Přikryté druhým dílem.
K2 obarvená červenou sypkou barvou,Kovandovi.
Nevýhoda bílých potahovek je že nejdou do červena na rozdíl od fal.marcipánu.
Sice růžový,ale K2 super na potahování,dělá se mi s í líp než s WI a hlevně je výborná chuťově,voní krásně mandlově,WI je strašně sladký.
Příprava kol z marcipánu.
Pusa skoro hotová,nějak se mi ten růžový líbí,je takový holčičí.
A už je červený,už se začíná klubat správný Blesk.
Kola.
A hotové.
Přední okno.
Chystání blesků na boku,dělané od oka.
A tady už hotový,v celé své kráse.
...
...
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé