HAD s postupem
Potřebné ingredience
Korpus podle Dáši - upečen v nerezové míse z dvojité dávky (ale nedávala jsem těsto po lžících,ale sběračkou), pařížská šlehačka, krém nastavovaný kaší na mantinely, banány,punčovina, potaženo K2 a hlava hada z marcipánu podle Arielll.
Postup přípravy
rozříznuto a plníme
naplněno s banány
dotvarováno punčovinou
potaženo K2 a hlava z marcipánu
natřeno barvičkou a děláme šupinky
když jsem hada dodělala,manžel mi řekl, že má malou hlavu. Tak jsem pár hodin před oslavou "matlala" hlavu novou. Nakonec dostal hada s velkou hlavou a byl spokojený. Mě osobně se ale stejně víc líbila maličká hlavička.
a poslední - na řezu
Na Vaši žádost vkládám kostici, kterou jsem vytlačovala šupinky. Dělala jsem je tou levou stranou,snažila jsem se cik-cak,ale ne vždy se to povedlo.
Je to kostice z 12-ti dílné sady na marcipán od Fialů-Praha.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé