Kůň s postupem-spíš hlava koně
Potřebné ingredience
mramorový korpus z 8 vajec, karamelový krém, višňová marmeláda, falešný marcipán, barvičky
Postup přípravy
Byl to opravdu docela fofr, byla jsem nervózní. Chtěla jsem napodobit koňskou hlavu Arielll, ale jak už tu několikrát padlo, Arielll je jen jedna!!!
Ovšem paní byla spokojená, já taky a snad bude i oslavenkyně :-))
Váha dortíku 3kg
šup do trouby
namazaný a punčovinou upravený dortík
punčovina potřená slabou vrstvou krému
potažený a se "srtstí" :-)
Srst naznačíme kosticí nebo plast.nožem.
očičko
barvíme...pozor ať nezasahujete moc do tmavé, ať si po dortíku neudělaté tmavé fleky, kde nechcete. Nejřív si okolo tmavé nechte tak 1 cm mezeru a potom to hezky rozetřete do sebe, ať to vypadá více autenticky
"hotová" hlava
ouška
opratě
hříva, ta mi dala zabrat....nevěděla jsem, jak na ní :-)))
a hotovo
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé