Mašinka Tomáš s postupem
Potřebné ingredience
Nejjednodušší korpus co znám a vždy se povede----do 6ti vyšlehaných bílků přidejte 240g moučkového cukru,poté 180g polohrubé mouky,šťávu z 1citronu(stačí půlka) a nakonec 6 žloutků.Těsto neobsahuje tuk ani prdopeč.Peče se asi 45min.při 160-170°C.---
Krém použijte jakýkoliv máslový
Postup přípravy
korpus jsem pekla ve formě na biskupský chlebíček
prokrájenej a poskládanej korpus před mazáním
pomazání krémem a skládání ovoce
pokračování v promazávání.přes ovoce v přední části mašinky jsem dala slabej pásek korpusu.
pomazáno,domazáno!
již potažená mašinka
tohle je budoucí ksichtík mašinky.Na kolečko přilepte vodou 2 kuličky jako tvářičky a slzičku jako nosánek
obrátit a uhladit!
hotovej ksichtík
začíná zdobení!Nejdříve po celém obvodu černej pásek,poté těsně nad ním červenej.Mám je stejně široké,ale lepší,když je černý širší.A také nalepit ksichtík.
střecha,okna,čumák
dodělat kontury a nalepit kolečka.Ty jsou poměrně maličké-chybička!
jiný pohled na mašinku
jiný pohled
mašinka z internetu podle které jsem jí dělala.Všimněte si koleček a udělejte si je takhle.Mě se tam nevešly,bó jsem udělala spodní černý pás tenkej.
Hodně zdaru při tvoření.snad se někomu postup bude hodit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé