(recept
si oblíbilo 43 návštěvníků)
plněné topinky
Potřebné ingredience
chleba,vejce,salám,sýr,sůl,olej a jakákoliv zelenina
Postup přípravy
Z krajíců chleba vyřežeme střídu.Rozpálíme olej,vložíme chleba a vklepneme do vnitřku vejce.posolíme,poklademe jakýkoliv salám,sýr zaděláme střídou a smžíme.Asi tak 2min.Nakoukneme jestli má zespod hezky zlatou barvu a otočíme.Nebojte hezky to drží pohromadě.Raději nesmažte zprudka ať se vejce stihne prosmažit.Ozdobte podle možností a chutě strávníků.U nás stačí jedna topinka na osobu.je to hodně syté.Manža má k tomu rád pivko.Můžete pro změnu použít romadůr,hermelín,anglickou,no cokoliv.Je to pochoutka.
vyklepnuté vejce
vložený salám a sýr
připláclá střída
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
katkuta
(upraveno)
7. 2. 2009, 19:19
Marcelko, právě jsem dojedla "Váš nápad" na chutnou a přitažlivou topinku. Opravdu skvělý nápad ! Moc chutné a přitom tak lehké . Určitě jsem nedělala naposledy .Díky za recept! KATKA
Hyzule
(upraveno)
7. 2. 2009, 19:53
@katkuta
Paní Katko to mě těší Výhoda je že se suroviny dají obměňovat podle možností v ledničce. Ještě chci vyzkoušet s romadurem ale ten smrádek mě nějak odrazuje