(recept
si oblíbilo 155 návštěvníků)
Španělské ptáčky pro pohodlné:-)))
Potřebné ingredience
0,5kg hovězího masa,špek,3 cibule,4 vajíčka,30dkg gothaje,kyselé okurky,plnotučná hořčice,hladká mouka,masox,pepř,trochu soli
Postup přípravy
Na pokrájeném osmahnutém špeku si zesklovatíme pokrájenou cibulku,přidáme hovězí masíčko a kostku masoxu.Až se nám masíčko zatáhne,zalijeme vodou a dusíme.Já připravuji veškeré maso na omáčku v papiňáku,takže bylo za 1 hodinu měkké.Přidáme vodu a další pokrájené ingredience,plnotučnou hořčici a omáčku dohustíme moukou rozmíchanou ve troše vody.Podle chuti dosolíme a dopepříme.-))Jako přílohu můžeme dát houskový knedlík,ale výborné jsou i těstoviny.Dobrou chuť!!!!!
Na osmaženém špeku si zesklovatíme cibulku.....
...přidáme maso a necháme ho zatáhnout,přidáme kostku masoxu....
.....dusíme asi hodinu v papiňáku.....
.....když je maso měkké,přidáme ostatní ingredience a dolijeme vodu.....
....takto vypadá hotová omáčka......
Kotel pro našeho tatínka:-)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé