(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Slivovice
Potřebné ingredience
ořechový korpus, vanilkový krém, rum, WI
Postup přípravy
upečený kulatý korpus ve formě cca 17 cm, zbytek těsta z dávky upečen v libovolné fomě - z něj se vykrojí spodek dortu (noha lahve) a hrdlo, zbytek se rozdrobí a smíchá s krémem - vzniklou punčovinou dort dotvarujeme.
Dort je potažený jedním plátem WI, obloučky a víčko jsou vytvarované kosticí. Viněta malovaná ručně potravinářskými barvami (a poté přenesena na dort).
Dort je potažený jedním plátem WI, obloučky a víčko jsou vytvarované kosticí. Viněta malovaná ručně potravinářskými barvami (a poté přenesena na dort).
vyřezané korpusy dotvarované punčovinou
pomazáno, vychlazeno, připraveno na potažení
*
*
*
tvořeno podle této fotografie
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé