Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 198 návštěvníků)

Segedín

0.0
Segedín

Potřebné ingredience

500g vepřová plec nebo bůčku
sáček kysaného zelí
sádlo
3 cibule
bobkový list, kmín, sladká paprika, sůl,
šlehačka
hl. mouka nebo hotová jíška Knorr

Postup přípravy

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, osmažíme ji do zlatava, na to dáme maso, zprudka zatáhneme, zasypeme paprikou, kmínem, bobkovým listem, promícháme, přidáme půl sáčku zelí a hned přilijeme horkou vodu, aby paprika nezhořkla. Dusíme. Když je maso skoro měkké, přidáme zbytek zelí, podlijeme. Dochutíme podle chuti, můžeme dát i cukr. Zakápneme šlehačkou s trochou mouky nebo jen jíškou Knorr a trochu šlehačky pro zjemnění.

Osmahnutá cibulka, na to maso s kořením a půl sáčku kysaného zelí a trochu podlito.

Dusíme.......

Přidáme zbytek zelí, podlijeme a zahustíme

Uvaříme knedlík

Uvařený nakrájíme

A dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie