(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Eiffelovka
Potřebné ingredience
Je trochu bachratější, než jsem chtěla, ale čeká jí dlouhý transport... dnes z Plzně do Podbořan a zítra z Podbořan do Mostu... tak jsem jí radši nechala mohutnější, snad se bude líbit... váha 6,5kg
...
letecky
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Dermajetics
(upraveno)
7. 11. 2008, 14:45
wow to je taková nádhera Radko moc se ti povedla........... a ta zeleň - ty keře to jsi vykrajovala ty ostny?? nebo jak?
akdar
(upraveno)
10. 11. 2008, 20:45
@Dermajetics
Díky, Blani To je jen kulička a nůžkama nastříhaná, jako když se dělá smrček, ale stříhané nahoru
Zrušený účet
(upraveno)
7. 11. 2008, 14:40
Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů, Raduš, to je teda zase parádička. No je úžasná, já byla až pod tou věžičkou, takže můžu posoudit. Je geniální. Ještě mi řekni, že jsi válela tu kovovou konstrukci kousek po kousku No, nemám co dodat, vyrazila jsi mi dech.
akdar
(upraveno)
7. 11. 2008, 22:18
@
Helčo, moc díky, já byla jenom na tom druhém ochozu, ale i tak to byla paráda ... Jo, tu konstrukci jsem válela váleček po válečku, už jsem z toho měla mžitky