(recept
si oblíbilo 324 návštěvníků)
ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU
Potřebné ingredience
500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks
Postup přípravy
Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýru, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé. Můj táta si myslel, že je to kuřecí maso:-))).
rybku zalejeme v zapékací míse a
zapečeme do zlatova...
...a pak baštíme, je to vážně mňamka...dobrou chuť:-))).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ochyda
(upraveno)
9. 9. 2009, 20:19
Výborné všem moc chutnalo a já děkuji za skvělý recept Laďka
Farah
(upraveno)
9. 9. 2009, 19:02
Tak zrovna ho mám v troubě , jsem zvědavá, jak se povede. Už ho tady dlouho okukuju a včera jsem přemýšlela, co dnes uvařit a dostala jsem na vašeho pangase tak strašnou chut´ , že jsem dnes ráno vše potřebné nakoupila a ted´ už jen nedočkavě slintám . Pak písnu, jak nám chutnalo .
jazina
(upraveno)
4. 9. 2009, 14:12
Je to vynikající mňamka, už pangasius jinak nedělám.
Zuzalenka
(upraveno)
19. 7. 2009, 14:15
výborné . Celá rodina se olizovala až za ušima . Určitě zase udělám! Díky za receptík
Berrunka
(upraveno)
28. 6. 2009, 18:58
Jenoduché, rychlé a výborné!!! dávám jedničku s hvězdičkou a miláček se připojuje budu rozhodně dělat častěji. Děkuji za prima receptík, krásný večer
JSEMTAKOVA
(upraveno)
28. 6. 2009, 17:51
Rybyčku jsem zkusila a je to výýýýborný receptík.I můj přítel to spapkal,a to je co říct,páč ryby nejí.takže receptík na .A je to fakt hned hotový. Každýmu doporučuji.
Dejll
(upraveno)
31. 5. 2009, 20:08
Hani, dnes jsem vyzkoušela a jídlo mělo obrovský úspěch . Je to opravdu vynikající, děti mi snědly plné talíře a moc se oblizovali . Všem dporučuji, rychlá příprava a velikánscká mňamka . Díky za super recept. Jana, a
Vlastina.K
(upraveno)
26. 5. 2009, 9:10
Tak jsem vyzkoušela tento recept a můžu říct,že je to vynikající a hlavně na přípravu velice jednoduché,takové receptíky zbožňuji.Všem nám moc chutnalo,děkuji
Hanka.B.
(upraveno)
13. 5. 2009, 13:39
Hani, dneska jsem dělala Vaší rybičku a musím říct, že to byla moc dobrá bašta Díky moc za recept
domenica
(upraveno)
8. 5. 2009, 18:54
je to receptik Dekujeme
Lucka*
(upraveno)
6. 5. 2009, 13:14
tak to hned udelam doma mam rybu diky za recept k veceri
monik07
(upraveno)
4. 5. 2009, 10:30
Haničko,tak jsem hledala inspiraci na dnešní oběd - jak jinak než obvykle udělat pangasiuse a narazila jsem na Váš recept.A hned jdu na to Už teď mám na něj děsnou chuť a snad i syn konečně s chutí sní rybu Určitě pisnu,jak nám chutnalo Zatím díky za inspiraci
spílja
(upraveno)
2. 5. 2009, 20:44
Dobrý den,když pangase zalijete těstíčkem až v míse,obracíte jej,na obr. je krásně "zarovnaný".Děkuji za odpověď,Jana
hanulesla
(upraveno)
4. 5. 2009, 7:30
@spílja
Jani, vůbec nic neobracíte, jen rybku zalijete v zapékací misce a dáte do trouby, jak začne zlátnou je hotovo a pak krájíte, ale opravdu se nic neobrací...
janulka44
(upraveno)
28. 4. 2009, 11:07
právě mám v troubě... ta k jsem zvědavá jak se povede
hanulesla
(upraveno)
4. 5. 2009, 7:27
@janulka44
Jani určitě se povedlo
křemílek1
(upraveno)
22. 4. 2009, 16:27
Dnes jsem vařila a je to ooobrovská, lehounká a úžasná mňamka Děkuji za receptík
hanulesla
(upraveno)
28. 4. 2009, 8:48
@křemílek1
Leninko nemáte zač , jsem ráda , že šmakovalo , mějte se
Radoska
(upraveno)
22. 3. 2009, 13:50
Hani,dnes jsem k obědu tvořila pangase dle Vašeho receptu a musím říct,že je to super ňamka ,přejedla jsem se skoro do bezvědomí .A jedl to i náš Ondra,který ryby opravdu nesnáší .Takže díky za super receptík Alena
hanulesla
(upraveno)
11. 4. 2009, 13:42
@Radoska
Alenko jůůů, tak to je úspěch, že i Váš synátor jedl rybku, to mám radost , že Vám chutnalo
MisaW
(upraveno)
21. 3. 2009, 22:51
Super receptík, byla to mňamina!!! Díky za recept!
hanulesla
(upraveno)
22. 3. 2009, 12:46
@MisaW
...nemáte zač mám z toho velkou radost, že vám všem receptík chutná .
golinda
(upraveno)
16. 3. 2009, 16:48
Dnes jsem dělala k obědu, je to naprosto . Moc jsme si celá rodinka pochutnali. Moc díky za super receptík . Ukládám do oblíbených a přiště udělám zase. Díky Renča.
hanulesla
(upraveno)
22. 3. 2009, 12:44
@golinda
...Renčo díky díky , hlavně, že jste si pochutnaly .
Bberi
(upraveno)
12. 3. 2009, 16:41
Jednoduché,rychlé,dobré.Co dodat? Dopuručuji!!!
hanulesla
(upraveno)
22. 3. 2009, 12:43
@Bberi
...a takové receptíky bývají ty nejlepší .
Pistalkaklarka
(upraveno)
2. 2. 2009, 14:32
Dobrý den, vypadá to úžasně Moc prosím o info, jak dlouho to mám asi péct a na jaký stupeň? Mám přikrývat alobalem nebo pečete bez? A kolik dáváte asi tak vajec a sýra?
hanulesla
(upraveno)
3. 2. 2009, 19:38
@Pistalkaklarka
Klárko moc Vás zdravím . Peču asi na 200st. a nevím přesně, jak dlouho, když uvidíte, že se krusta zabarvuje do zlatova a krásně se zvedne, tak by to mělo být hotové , rybku péct dlouho nemusíte , je hotová celkem rychle . Alobalem nepřikrývám, hezky se upeče i bez něho. Já jsem dávala asi 500g pangasia a cca 5 vajíček, sýr jsem do nich strouhala, tak aby se udělalo takové těstíčko, uvidíte sama, jestli je husté, přidáte vajíčko, když řídké nastrouháte sýr. Doufám, že jsem Vám trošičku poradila , když si nebudete vědět rady, klidně písnite! Ať se Vám dílko vydaří
Pistalkaklarka
(upraveno)
7. 2. 2009, 15:20
@hanulesla
Hani, děkuji, děkuji Tak jsem vyzkoušela a povedlo se I když jsem se pořádně děsila, jestli oběd bude vůbec někdy hotový, nevím proč, ale okolo zapékací mísy se mi vajíčko připalovalo a hnědlo a uprostřed bylo syrové Ale pak jsem dala na víc stupňů a dodělalo se... Vy tu mísu něčím vymazáváte? Ten čas nepotřebuji přesně, jen pro představu - pečete odhadem 20 minut nebo 40 nebo hodinu?
hanulesla
(upraveno)
11. 2. 2009, 14:11
@Pistalkaklarka
Klárko mísu nevymazávám, jelikož je skleněná, krásně se to v ní upeče a čas asi tak do půl hodinky by to mělo být hotové
rebel
(upraveno)
3. 2. 2009, 14:45
@Pistalkaklarka
Dobrý den, já dnes pekla dvě porce a dávala jsem 2 vajíčka a cca 100g sýru. Pekla jsem otevřené asi na 175 stupňů dozlatova. Souhlasím s tím, že jde o báječnou baštu Děkuji za receptík a určitě doporučuji
hanulesla
(upraveno)
3. 2. 2009, 19:30
@rebel
Táňo děkuji a jsem ráda , že receptík chutná