(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Velký myší flám
Potřebné ingredience
2 piškotové korpusy, průměr 28 cm, máslový krém, broskve, rum a 2 dávky falešného marcipánu
Postup přípravy
hodně trpělivosti
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
petra36
(upraveno)
15. 10. 2008, 19:40
To je náááádhera. neděláte je na kšeft????hnedle bych si objednala.....
egrtka
(upraveno)
20. 10. 2008, 20:04
@petra36
Děkujiza pochvalu, dělám dortíky na objednávku, jsem od Mělníka, k Vám je to trochu z ruky.
LuccinkaV
(upraveno)
15. 10. 2008, 19:32
jééééééééééééééé dalšííííííííííííí flámující myšiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
egrtka
(upraveno)
20. 10. 2008, 20:02
@LuccinkaV
Děkuji a v listopadu budou zase další
erza6
(upraveno)
11. 10. 2008, 17:46
ten je suprovej
egrtka
(upraveno)
20. 10. 2008, 20:01
@erza6
Děkuji za pochvu myšáků
Sáďa
(upraveno)
11. 10. 2008, 15:13
Tak tenhle mě chytil za srdíčko, je prostě skvělý
egrtka
(upraveno)
20. 10. 2008, 20:01
@Sáďa
Moc děkuji za pochvalu,takováto pochvala moc potěší
Evcajs
(upraveno)
11. 10. 2008, 12:34
boží !!!
egrtka
(upraveno)
20. 10. 2008, 20:00
@Evcajs
Díky za pochvalu
Init
(upraveno)
11. 10. 2008, 11:27
Tak ten je luxusní a myšáci jak živí, prostě pastva pro oči
egrtka
(upraveno)
20. 10. 2008, 20:00
@Init
Děkuji za krásnou pochvalu
pelda77
(upraveno)
11. 10. 2008, 11:05
Ty myšky jsou fantastické.... celý dort je parádní....
egrtka
(upraveno)
20. 10. 2008, 19:59
@pelda77
Děkuji za pochvalu,myšky jsou dělané narychlo, nebylo moc času.
Bára D.
(upraveno)
11. 10. 2008, 8:05
Super
egrtka
(upraveno)
20. 10. 2008, 19:58
@Bára D.
Díky za pochvalu dortíku
klekanda
(upraveno)
10. 10. 2008, 22:30
Teda ten dort je neskutečně krásný a ty myšky jsou naprosto perfektní.
egrtka
(upraveno)
20. 10. 2008, 19:58
@klekanda
Děkuji za pochvalu dortíku, ta vždy potěší
Zrušený účet
(upraveno)
10. 10. 2008, 22:04
Ivanko ten je kouzelný. Teď mi dcera posílala odkaz na tuto stránku, jestli už jsem prý viděla tento suprový dort. Moc se jí líbí a byla nadšená tím názvem.
egrtka
(upraveno)
12. 10. 2008, 12:45
@
Děkuji Marcelo a jsem ráda, že máme stejný vkus s tvojí dcerou
Jeduna
(upraveno)
10. 10. 2008, 21:35
egrtka
(upraveno)
12. 10. 2008, 12:44
@Jeduna
Děkuji za pochvalu
janina74
(upraveno)
10. 10. 2008, 21:34
Ivanko vím to už dávno..... jste dortová BOHYNĚ s takovým darem, co máte Vy se člověk musí narodit
egrtka
(upraveno)
12. 10. 2008, 12:43
@janina74
Podle mé maminky jsem se s tímto výtvarným uměním narodila, já bych řekla ,že je to tréninkem
jitkaad
(upraveno)
10. 10. 2008, 21:02
Ivanko tohle je tak skvělé,super, to mě vždycky dostane strašně se mi líbí ta myška na okraji, co vypadá že se jí udělalo dost nevolně parááááádaaaa
egrtka
(upraveno)
12. 10. 2008, 12:42
@jitkaad
Děkuji za pochvalu, ta myška nebyla dána na sýr že ji je nevolno, ale vypadáto tak, všimla jsem si toho až na fotce, nemají holky myší tak pít.
Kattyna
(upraveno)
10. 10. 2008, 20:31
Ivanko ten se ti táák poved !!!!! ti myšáci jsou bombastyčtí !!!! perfektní !!!!
egrtka
(upraveno)
11. 10. 2008, 19:32
@Kattyna
Děkuji, akorát nevím co budu dělat za myší dort za měsíc to už bude 4.
klaros
(upraveno)
10. 10. 2008, 20:06
Krásná práce
egrtka
(upraveno)
11. 10. 2008, 19:31
@klaros
Děkuji za pochvalu
Dada34
(upraveno)
10. 10. 2008, 20:05
Milá Ivanko, to je úžasné . Chtěla bych podobný udělat mamce k narozeninám, jsme totiž rodina Myšáková . Tak mám dotaz, jak na myšky a jak dlouho dopředu je tvořit. Moc díky a ještě jednou je to fantastické
egrtka
(upraveno)
11. 10. 2008, 19:30
@Dada34
Děkuji za pochvalu, příští týden je v Cítově sraz amatárských cukrářek, přijeďte se podívat. Cítov je 10 km od Mělníka směrem na Roudnici. Já myšáky dopředu nedělám. Nejdříve namažu korpus, nejlépe chladit do rána v lednici , rozkrájet a potáhnout a dělat myšky a rovnou je aranžovat. Tyhle jsem dělala před potažením a jak jsem je přeníšela tak jim padali ručičky, nožičky a u některé i hlava. Dopředu si udělejte lahve, skleničky a kloboučky. Dort jsemdělala cca 5 hodin, bez pečení a stydnutí piškotu. Přeji Vám ať se Vám vydaří
žabada
(upraveno)
10. 10. 2008, 20:00
Teda myšky to umí rzotočit
egrtka
(upraveno)
11. 10. 2008, 19:15
@žabada
Tyhle myšky slavili velmi vesele. Děkuji
Eliskak
(upraveno)
10. 10. 2008, 19:53
To je supr myšky jsou perfektní
egrtka
(upraveno)
20. 10. 2008, 20:10
@Eliskak
Děkuji za pochvalu myšáků
Kamina
(upraveno)
10. 10. 2008, 19:52
Ivanko nááádherný! Můžu se zeptat jak dlouho dopředu jste tvořila figurky a kolik času vám zabraly?? Chystám se příští týden taky na myškový dort, hlavně to bude můj první s marcipánem, tak nemám vůbec představu kolik to obnáší práce a času
egrtka
(upraveno)
11. 10. 2008, 19:14
@Kamina
Musím se přiznat, že ozdoby na dorty nedělám dopředu. Upekla jsem dort, namazala a dala chladit, udělala jsem matcipán. Rozkrájela dort obalila a dělala myšky končila jsem v půj jedné v noci. Dort jsem zdobila a slepovala cca 5 hodin, nepočítám pečení a vychladnutí piškotu. Lepší je piškot slepit den předem, aby byl dobře vychladlý. Myšky nejdřív dělám prdelky ty jdou rychle, potom hlavičky ty jsou náročnější, potom tělo, jako kapku, nakonec nožičky a ručičky. Přeji hodně zdaru
Zrušený účet
(upraveno)
10. 10. 2008, 19:48
Ivanko, tak jako vždy - ty Vaše myší mejdany jsou úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasné, dokonaléééééé, skvělééééé
egrtka
(upraveno)
11. 10. 2008, 19:06
@
Jeden čas se mi sešli samí kapři, teď jsem dělala u ž třetí myší dort a další mě čeká