(recept
si oblíbilo 143 návštěvníků)
Italské jablíčko
Potřebné ingredience
Piškot: 4 vejce, 20 dkg cukru moučka, 20 dkg polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, 5 PL horké vody.
Postup přípravy
Upéct piškot ze 4 vajec, polít jablkovým pudinkem, vychladlé zdobit šlehačkou.
75 dkg rozkrájených jablek, 25 dkg cukru krystal a 4 dl vody povařit, pomačkat. 2 vanilkové pudinky rozmíchat ve 4 dl vody, nalít do jablek a 2 minuty povařit. Přidat šťávu z ½ citrónu. Horké nalít na piškot.
75 dkg rozkrájených jablek, 25 dkg cukru krystal a 4 dl vody povařit, pomačkat. 2 vanilkové pudinky rozmíchat ve 4 dl vody, nalít do jablek a 2 minuty povařit. Přidat šťávu z ½ citrónu. Horké nalít na piškot.
piškot stejný, náplň z rozmražených strouhaných jablek stejná, piškoty, nahoře tvaroh se zakysanou smetanou a želatinou, strouhaná čokoláda
piškot z domácích vajíček a do jablek jsem přidala pár čerstvých malin
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé