Osvěženíčko pro bráchu
Potřebné ingredience
2x korpus 20cm, mojito krém, pařížský krém, marmeláda, želatina, hmota, lahvinka...
Postup přípravy
"LED" vznikl tak, že jsem uvařila želé (agar -agar, viz fotka) ze sladké vody, dnes mě ex-post napadla třeba šťáva z kompotovaného ananasu...
POzor, kostky by neměly přijít do styku s hmotou, je proto nutná nějaká izolace ve formě pomazání čokoládou nebo vložením dalšího pruhu hmoty nebo instalováním kostek až úplně na konec před samotným podáváním...
detail ledu, který nechladí
tajemství teplého ledu (v návodu psali na litr, já dala 900ml)
mojito krém jsem si vymyslela:
jako základ krém z grogu a jíšky zde z MMB (na grog jsem použila bílý rum a mátový čaj), místo obyč. cukru třtinový a přidala jsem citrónovou šťávu). nakonec jsem přidala nasekanou čerstvou mátu
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=11125
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé