(recept
si oblíbilo 952 návštěvníků)
Kuřecí roláda - BEZ ROLOVÁNÍ a ZAVAZOVÁNÍ!!
Potřebné ingredience
cca 600 g kuřecího masa, slanina, plátkový sýr, vaječina,paprika, sůl,pepř
forma srnčí hřbet, pečící papír
Postup přípravy
srnčí hřbet vyložíme pěčícím papírem, naklepeme tenké řízky osolíme a vyložíme formu, poklademe slaninou, sýrem, vaječinou, paprikou a opět řízky. Dáme péct. Je to moc dobré a jednoduché.
Vyložíme srnčí hřbet pečícím papírem nebo jen vymažeme máslem.
Naklepeme co největší a nejtenčí řízky a vyložíme jím formu.
Vyložíme tím co máme rádi - já začínám slaninou a sýrem.
Udělám vaječinu přidám ji do rolády a na to papriku na tenké nudličky.
Nakonec na to dám opět řízky a dám do trouby. Je to mňamka a celkem jenoduchá. Tak dobrou chuť!!
A takhle to vypadá:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nody
(upraveno)
5. 1. 2009, 17:52
Dnes ji máme k večeři a je boží Takové receptíky mám ráda jednoduché, rychlé a chutné Moooooc děkujem
Ikulinka
(upraveno)
17. 2. 2009, 22:06
@nody
Díky
Ikulinka
(upraveno)
5. 1. 2009, 14:57
Všem Vám moc děkuji za milé komentáře a přeji do nového roku spoustu úspěchů nejen s vařením!! Katka
Modro_očka
(upraveno)
4. 1. 2009, 19:53
děkuji za super receptík, sice jsem zapomněla na sýr a místo anglické dávala doprostřed vaječiny párek, ale i tak je výýýýýborná!
Kacer z Prahy
(upraveno)
4. 1. 2009, 12:58
Katko,dnes jsem dělala je .Moc děkuji za recept je Kačka
Monis
(upraveno)
1. 1. 2009, 15:59
Káto, moc děkuji za tento recept Roládu jsem nikdy nedělala, protože jsem si myslela, že mi nebude držet pohromadě. KDyž jsem ji dělala, tak jsem si říkala, že výsledek není zaručen, ale povedla se skvěle a v našem jídelníčku už má své čestné místo Vše nej v roce 2009
Camilla
(upraveno)
30. 12. 2008, 13:20
Fantastická mňamka !!! Celá rodina dlabala a chválila Díky za recept, opravdu super
siska18
(upraveno)
29. 12. 2008, 21:55
Katy, včera jsem dělala Vaši roládu a musím říct, že se povedla na 100%. Je to super nápad. Poradila jsem to i kamarádce, která je ve vaření úplný začátečník-tohoto se bát nemusí a bude mít úspěch. Děkuji i za ni. Dana
zdenka54
(upraveno)
27. 12. 2008, 21:09
Petruš,dovolím si odpovědět,i když nejsem autorka,ale už jsem jí párkrát dělala( tu roládu,ne autorku).Vůbec se nerozpadá,dejte ale pozor,ať máte formu celou vyloženou masem a nahoře,vlastně pak to dno taky ať nemáte mezery,prostě aby to bylo celé jako uzavřené.Nic na tom není a výsledek božský
Ikulinka
(upraveno)
29. 12. 2008, 21:44
@zdenka54
Přesně tak, co nejvíce upěchovat a krájet až trochu zchladne ..někdy se mi stane, že se mi rozpadne je to jak kdy..ale většinou se povede!!
nelinka11
(upraveno)
28. 12. 2008, 20:05
@zdenka54
Moc děkuju za odpověď.Zítra ji zkusím udělat
nelinka11
(upraveno)
27. 12. 2008, 19:58
Moc mě tento recept zaujal.Jen mě zajímá - ta roláda se fakt nerozpadává v těch okrajích? Jestli ne, tak ji dělám co nejdřív!
kucharinka
(upraveno)
24. 12. 2008, 16:05
Tenhle recept zni fantasticky! Muzete mi poradit na jake teplote a jak dlouho jste roladu pekly? Dekuju
Ikulinka
(upraveno)
26. 12. 2008, 22:18
@kucharinka
Ahoj, mám plynovou troubu takže na střed a asi 50 minut.
Klanyx
(upraveno)
17. 12. 2008, 22:53
SUPER RECEPTÍK mě moooc chutnal a manželovi také, pořádně jsme se nadlábli a určitě to není naposled. Mě by toto nikdy nenapadlo. Díky moc Lucie
Ikulinka
(upraveno)
19. 12. 2008, 20:18
@Klanyx
Taky to není můj nápad, ale je to super, předtím jsem nidy rolády nedělala
Ikulinka
(upraveno)
5. 12. 2008, 22:19
Tak holky ať už tu mám tu čtyřstovku
Michaela.Z
(upraveno)
30. 11. 2008, 16:58
Kačko, dnes jsem dělala oběd podle tohoto naprosto dokonalého receptíku, použila jsem stehenní i prsní řízky, jako náplň šunku,sýr,párek,vaječinu,hrášek,steril. papriku a poličan. Rozhodně jsem nedělala naposledy. Vždy jsem obdivovala tchýňku, že má trpělivost s vykošťováním kuřete a pak s motáním a vázáním takhle je to naprosto jednoduché a výsledek vynikající Mějte se hezky a díky za inspiraci Míša a Kristýnka http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1506113
Ikulinka
(upraveno)
2. 12. 2008, 22:12
@Michaela.Z
Mrkla jsem na fotku a vypadá skvěle, až se mi sbíhají sliny!! Povedla se vám a děkuji!!
cernatana
(upraveno)
27. 11. 2008, 11:05
SUPER,čekala jsem,že zrovna mě to při sobě držet nebude,ale jóóó Díky,za príma nápad.Řekla jsem to i kamarádce...už se na to chystá
Ikulinka
(upraveno)
27. 11. 2008, 21:07
@cernatana
Joo, s tím rozpadáním je to jak sázka do loterie, většinou to drží, ale zrovna jak na potvoru na narozeninovou oslavu se mi krásně rozpadala..ach jo, ale chutná fakt skvěle!!
cernatana
(upraveno)
26. 11. 2008, 11:41
Dnes udělám k večeři! Mňam,mňam.....
jitka.nela
(upraveno)
23. 11. 2008, 9:32
Dneska dělám k obídku s bramborovou kaší, všichni už se těší na výsledek
Ikulinka
(upraveno)
2. 11. 2008, 22:05
No tak to koukám i já Představte si, že mi tenhle recept přišel i s "mojima" fotkama na email..prý výborný recept Každopádně jsem ráda, že vám chutná a ušetřili jste i trochu času Pa K.
Marule
(upraveno)
30. 11. 2008, 17:18
@Ikulinka
to mne pobavilo...asi to přišlo pro sichr...aby jste občas doma spáchala ne, vážně...co nejdříve ji vyzkouším vypadá znamenitě
Leonteenka
(upraveno)
5. 11. 2008, 13:42
@Ikulinka
Dobrý den mě to přišlo dnes na mail ,ale je fakt,že mi tak chodí aspoň 5-6 mailů do měsíce s receptama z mmb....ale roládka vypadá úžasně a určitě vyzkouším
Ikulinka
(upraveno)
7. 11. 2008, 21:06
@Leonteenka
Ať vám chutná!!
Jančča
(upraveno)
2. 11. 2008, 16:09
Tak koukám, že jsme minimálně tři rodiny, které měly dneska k obědu tuhle roládu. Byla to dobrota.
Janulínek
(upraveno)
2. 11. 2008, 13:43
Tak jsem dnes také vyzkoušela tuto roládu a musím říct, že už klasickou motanou dělat nebudu. Byla hotová za chviličku a výborně chutnala. Měla jsem trochu strach, že se bude při krájení rozpadat, ale držela skvěle. Ještě jednou dík za výborný nápad. Jana
ivčaa
(upraveno)
2. 11. 2008, 12:50
i já děkuji za recept, roládka nejen krásně vypadala ale i chutnala a byla hotová raz dva, díky moc,Ivča