Zobrazit přihlášovací formulář

Hotel Ambassador

0.0
Hotel Ambassador

Potřebné ingredience

pro dlouholetého zaměstnance, který slaví 80......

Postup přípravy

sehnat fotky, (psala jsem až do hotelu, kde ochotný pan Kubín vylezl s aparátem až na Václavák a fasádu mi vyfotil...)
přežít únavu, mít naději...

*

troufnu si sem dát i předlohu, vím, že jsem mnoho detailů ošidila a leckde si věc ulehčila, ale jinak by dort možná ani nebyl...
P.S. ještě s sebou vezu věžičky a nějaké drobnosti, které doladím až na místě...

a foto na závěr...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

rybickarybka 19. 7. 2008, 8:20
Teda Dášo! Smekám Po mně už taky chtěli dort kopii radnice, na což si netroufám! Nechceš to vzít? Bude to někdy v září *-)
onasi 19. 7. 2008, 8:22
@rybickarybka Marcelko, myslím, že na takový dort je každý jjiný lepší adept, než já... jsem taková netrpělivá, nepečlivá, sem tam se mi to rozjíždí, ale asi jiná už nebudu. Jsem taková jednou měř jednou řež ;-) ;-) ;-) POdle Tvého Tomáše usuzuji, že bys to určitě zvládla. A kdybys na to měla víc času, bylo by to jistě skvělé!!! vem to (L)
rybickarybka 19. 7. 2008, 8:41
@onasi No právě ten čas asi nebude, v září nastupuju do práce a počítám, že celé září z toho bude celá rodina celá paf, takže to nejsou podmínky na to vzít takový náročný dort... Nemůžu to vzít, asi se jen pokusím jim najít někoho jiného. (^)
Willow M 19. 7. 2008, 8:18
No Dáši, já zírám- :-o :-o :-o. Tak to jsi si dala, viď? Musela to být makačka a moc se Ti to povedlo, jsi moooc šikovná...nádhera (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
onasi 19. 7. 2008, 8:20
@Willow M Markétko, chybí mi Tvá preciznost, jsem taková patla, ale věřím, že dort potěší... Teď ještě musím po 3 hodinách spánku odřídit Vary-Praha a pak se na oslavě tvářit svěže... to bude možná nejtěžší... :^) :^) :^) ;-)
Willow M 19. 7. 2008, 8:23
@onasi Dáši, kdepak já a preciznost. Jak začínám být u pečení unavená, šíleně to flákám a pak se na sebe zlobím. Tak hlavně řiď opatrně, oslavu si užij a myslím, že si také užiješ poklony a pochvaly za Tvůj dortík... (Y) (hello) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie