(recept
si oblíbilo 739 návštěvníků)
Buchta snů ...opravdu název sedí na 100 %. :o)))
Potřebné ingredience
5 žloutků,25 dkg cukru, 1 vanilkový cukr, 1 dcl vlažné vody .........utřít
-pak přidáme 1 dcl oleje, půlku prášku do pečiva, 25 dkg polohrubé mouky, z 5 bílků sníh
Postup přípravy
Půlku těsta nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, do zbylé poloviny přidáme kakao, nalijeme na světlé těsto.
Na syrové těsto po lžících dáme uvařený horký pudink ( 1 l mléka , 2 vanilkové pudinky, cukr dle chuti, já dávám 2 lžíce krystalu).
Upečeme a na horké dáme 2 zakysané smetany, pěkně lžící rozetřeme a posypeme grankem a dáme vychladit........přeji dobrou chuť ...........u nás se po téhle buchtě vždycky jenom zapráší....je prostě žracíííííííí .o)
Na syrové těsto po lžících dáme uvařený horký pudink ( 1 l mléka , 2 vanilkové pudinky, cukr dle chuti, já dávám 2 lžíce krystalu).
Upečeme a na horké dáme 2 zakysané smetany, pěkně lžící rozetřeme a posypeme grankem a dáme vychladit........přeji dobrou chuť ...........u nás se po téhle buchtě vždycky jenom zapráší....je prostě žracíííííííí .o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
renča1
(upraveno)
1. 7. 2008, 21:30
Taky ji dělám a ještě tam dávám ovoce a nikdy nezbyde na druhej den
Zrušený účet
(upraveno)
1. 7. 2008, 21:23
Taly ji dělám a je vynikající
raskynka
(upraveno)
1. 7. 2008, 20:32
tak to vypada supracky dobrotove urcite vyzkousim a snad i v brzke dobe
drs.
(upraveno)
1. 7. 2008, 21:23
@raskynka
je to mňamka
petuli77
(upraveno)
1. 7. 2008, 19:36
dobrý den,ta se mio líbí. zkusím zítra a dám vedět jak to dopadlo vypadá super.
drs.
(upraveno)
1. 7. 2008, 21:22
@petuli77
Jasně dejte, je fakt super, jen ten pudink chce opravdu ne nalít, ale po lžících, protože i tak se udělají boule, jak je to horký a pod tím to vykyne, jinak na tom není co zkazit, tak přeji dobrou chuť a určo bude chutnat :o)
Dočka
(upraveno)
1. 7. 2008, 15:43
vypadá to úžasně asi zkusím ke
drs.
(upraveno)
1. 7. 2008, 21:24
@Dočka
Bude určitě moc chutnat, u nás se vždycky po ní zapráší, halvně když přijdou návštěvy