(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Kapr pro rybářské závody....
Potřebné ingredience
forma- srdce střední velikosti,piškot,krém ,marcipán,gelovky a štětce.....
Postup přípravy
.....vážil necelých 5 kilo....a aby jste děvčata neřekly,že jsem se tři týdny ulejvala... :-))
potáhnutý bílým marcipánem....
....
....
a malujeme a malujeme...samozřejmě přidávám vodku na ředění gelovky a také proto,že je marcipán mastný...
.....
....
...
a ještě jedna fotka....a hotovo
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Záhoráčka
(upraveno)
20. 6. 2008, 9:06
Vyzerá ako živý
Lexi
(upraveno)
20. 6. 2008, 8:49
Opět nestíhám zírat Bože, dyť je jako živý!!!!! Nádherný kapr!!
Anoel1
(upraveno)
20. 6. 2008, 7:37
To je nádhera,to snad ani není možný něco takovýho vytvořit
Bianka
(upraveno)
20. 6. 2008, 19:16
@Anoel1
Petruško,děkuji za komentář
Luníček
(upraveno)
20. 6. 2008, 7:36
ten je jako živej. supeeeeer.
lusia32
(upraveno)
20. 6. 2008, 7:34
tedy Blanko ..jste umělkyně ....... náááááááááááááááádhera
Bianka
(upraveno)
20. 6. 2008, 19:15
@lusia32
Luci,děkuji
Init
(upraveno)
20. 6. 2008, 7:17
Jéžiši Blani, to je paráda, kapr jak živý, a taky lesklý jak z vody vytažený. Honem mi řekni, jak jsi dala do kupy ten tvar ze srdcové formy, já se taky chystám na podzim na rybu a tak sháním všechny možné informace. Aha, už to čtu dole v komentářích, no to bude legrace
Bianka
(upraveno)
20. 6. 2008, 19:05
@Init
Děkuji Oli,ono to zas až tak těžký nebylo,ty jsi umělkyně-však ti to půjde jako po másle ,kdyby něco,tak napiš-poradím,ju???
Init
(upraveno)
20. 6. 2008, 22:31
@Bianka
To víš, že napíšu
jusinka
(upraveno)
19. 6. 2008, 23:43
Já myslela, že je živý
matulka22
(upraveno)
19. 6. 2008, 23:32
ten je jako živý -to je nádhera
RUBY3
(upraveno)
19. 6. 2008, 23:31
to teda koukám ,jako kapr na zamrzlý rybník jako živý
Lencapyt
(upraveno)
19. 6. 2008, 23:21
Tak ten je boží
Jajinka1
(upraveno)
19. 6. 2008, 23:04
judunaja
(upraveno)
19. 6. 2008, 22:39
Kapřík jako živý . To je bomba!!!! Gratuluju
Zdenička 1
(upraveno)
19. 6. 2008, 22:19
Teda Blani,ten je jako živý,škoda ho sníst,moc gratuluju
kocon
(upraveno)
19. 6. 2008, 22:11
Tak ten je opravdu dokonalý!!!!!Myslím, že vítěz rybářských závodů je předem dán!!!!!
Bianka
(upraveno)
20. 6. 2008, 19:03
@kocon
Irenko a ostatní-moc Vám všem děkuji za krásné komentáře
korivana
(upraveno)
19. 6. 2008, 21:59
Já zírám Ten je naprosto senzační Neuvěřitelný
Zrušený účet
(upraveno)
19. 6. 2008, 21:54
Blani, ten má určitě i vnitřnosti z marcipánu. Je dokonalý. Nemám písmen, tudíž slov.
Bianka
(upraveno)
19. 6. 2008, 22:08
@
jéééé Marcelko,tak vnitřnosti jsem ještě z marcipánu nedělala,snad příště moc ti děkuju za tolik chvály
Jajoch
(upraveno)
19. 6. 2008, 21:33
no paráda zíííííráááám...jak živej neuvěřitelná šikula
Willow M
(upraveno)
19. 6. 2008, 21:30
Šmarjá to taky jde??? Blani, to je super, nebýt tam fotky, jak to děláš, tak snad ani nevěřím, že je to dort... je to prostě dokonalost sama!!!!! Smekám a klaním se až k zemi
Bianka
(upraveno)
19. 6. 2008, 22:06
@Willow M
až se Markétko červenám,moc děkujůůůůůůůůůů Bohužel jsem tu skoro měsíc nebyla,moc jste mi chyběly děvčata,ale o víkendu si najdu trochu času a mrknu se na Vaše díla
xara
(upraveno)
19. 6. 2008, 21:22
bombáááá Ten je fááákt jak živý!!! A můžu se zeptat jak dort uděláte do požadovaného tvaru?? Jak ze tvaru srdce vznikne kapr?? Dá se zachovat vůbec hezký vnitřek nebo je to nějak "uplácané"
Bianka
(upraveno)
19. 6. 2008, 22:02
@xara
Ivetko,srdce jsem promazala,rozpůlila na dvě půlky,jednu půli položila na bok a druhou jsem ještě podélně rozpůlila a s každé strany přidala jako boky,ještě jsem tvar seřízla do tvaru kapra a zbytek použila jako hlavu....jednoduché ,ale asi to neumím napsat,snad mi rozumíte.... a moc díky za komentář jo a vnitřek byl zachovalý,bohužel nemám foto z řezu....
xara
(upraveno)
19. 6. 2008, 22:44
@Bianka
Blani, díky za odpověď, jste opravdu "kouzelník"!!! U Vás platí na 100%.... "zlaté české ručičky"
Štěpula
(upraveno)
19. 6. 2008, 21:18
nemám slov....je úžasnej