Jahodová buchta - nejúžasnějšííí!!!
Potřebné ingredience
3 vejce,
1 sklenička vlažné vody,
1/2 dcl oleje,
2 skleničky polohrubé mouky,
prášek do pečiva,
1 sklenička cukru,
kakao,
...na krém: 25 dkg másla,
20 dkg cukr moučka,
25 dkg tvarohu (ve vaničce),
hořká čokoláda,
jahody
Postup přípravy
Mezitím si připravíme krém...vyšleháme máslo a cukr moučku,přidáme tvaroh.
Na vystydlou buchtu namažeme hotový krém,na něj hustě poklademe jahody (čím víc,tím líp) a nakonec na celou buchtu nastrouháme na jemném struhadle celou hořkou čokoládu.Dáme vychladit!!!
Vychlazená je naprosto dokonalá!!!!!!!!!!
Dá se dělat i ze zamražených jahod (dělávám během roku také,ale ty pak pustí šťávu,takže je to více rozteklé,nejlepší je z čerstvých!).
Těsto dáme péct a pak buchtu necháme vystydnout...
...na vystydlou buchtu namažeme hotový krém...
...na krém dáme jahody...
...
...nastouháme na celou buchtu na jemném struhadle čokoládu a dáme chladit!!!
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé