Šlehačková roláda - bez mouky :o)
Potřebné ingredience
4 vejce, 3 PL cukru, 2 PL kakaa, 1 šlehačka
Postup přípravy
Z bílků ušleháme tuhý sníh,
vmícháme cukr, žloutky a kakao,
lehounkou nadýchanou hmotu
nalijeme na promaštěný pečící papír (můžete použít i alobal),
Pečeme přibližně 10-15 minut, je rychle hotová. Po upečení opatrně uvolníme od pečícího papíru - skvěle mi v tom pomáhá roztírací nůž a ještě teplou svineme i s pečícím papírem a necháme vychladnout. Záležitost pár minutek.
vychladlou roládu potřeme šlehačkou - můžete doplnit i ovoce, doporučuji jahůdky :o)
Svineme, před podáváním posypeme přes sítko kakaem - holandského typu a podáváme. Mňam :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé