(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Čokoládový-rychlovka pro dceru k svátku
Potřebné ingredience
modelovací světlá a tmavá čokoláda, kakaový piškot a nugátový krém
Postup přípravy
do jedné rozpuštěné světlé čokolády jsem dala 1 a půl lžíce kukuřičného sirupu, smíchala a hmotu po zatuhnutí rozválela a potáhla korpus. Na jednu tmavou čokoládu dávám 2 lžíce kukuřičného sirupu.
Nugátový krém je z půlky másla, asi 3 vrchovatých lžic Nutely, trošky rumu a asi 15 dkg mouč.cukru.
Dortík je pečený v nejmenším šestihranu, stačí modelovací hmota z jedné celé bílé a necelé tmavé čokolády.
Nugátový krém je z půlky másla, asi 3 vrchovatých lžic Nutely, trošky rumu a asi 15 dkg mouč.cukru.
Dortík je pečený v nejmenším šestihranu, stačí modelovací hmota z jedné celé bílé a necelé tmavé čokolády.
z boku
Na řezu, foto je nekvalitní, nějak se na světle nedaří, ale je vidět, že lze bez problémů krájet:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé