(recept
si oblíbilo 115 návštěvníků)
VYNIKAJÍCÍ DOMÁCÍ JABLKOVÁ PŘESNÍDÁVKA S PUDINKEM
Potřebné ingredience
2 1/2 KG JABLEK OLOUPEME,1 L VODY,2 VAN.PUDINKY,1/4 KG CUKRU
Postup přípravy
ROZVAŘÍME JABLKA S CUKREM A ROZMIXUJEME.
PŘIPRAVÍME SI NÁLEV-
-2 VANILKOVÉ PUDINKY 1LITR VODY--NALIJEME NEUVAŘENÉ !! DO ROZMIXOVANÉ SMĚSI.
UVEDEME DO VARU,DOBŘE UMÍCHÁME,AŽ VZNIKNE TUHNOUCÍ HMOTA.
PLNÍME DO SKLENIC.STERILIZUJEME JEN ABY NÁM CHYTLA VÍČKA.
PŘIPRAVÍME SI NÁLEV-
-2 VANILKOVÉ PUDINKY 1LITR VODY--NALIJEME NEUVAŘENÉ !! DO ROZMIXOVANÉ SMĚSI.
UVEDEME DO VARU,DOBŘE UMÍCHÁME,AŽ VZNIKNE TUHNOUCÍ HMOTA.
PLNÍME DO SKLENIC.STERILIZUJEME JEN ABY NÁM CHYTLA VÍČKA.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kamka25
(upraveno)
10. 11. 2008, 14:49
Soni,dejte pak vědět jaké to je s banánovým pudinkem. Může to být výborné.
plonkk
(upraveno)
27. 2. 2009, 15:49
@kamka25
Je Kami ani jsem vám nedala vědět, ale s tím banánovým pudingem je to fakt super Dnes dělám opět a z dvojité dávky.....mňami
kamka25
(upraveno)
10. 11. 2008, 14:46
Zdeni, 2,5kg již oloupaných jablek.
zdenka54
(upraveno)
10. 11. 2008, 13:05
Bohužel mi nikdo neodpověděl,tak jsem to zkusila z poloviční dávky,tedy1,3kg už oloupaných a vykrájených jablek a je to moc a moc dobrá přesnídávka navíc krásně zhoustla a ta lákavá barva taky není k zahození.Když mě večer honí mlsná,dám si skleničku a ještě si můžu myslet,že mlsám zdravě.Bezva recept
mikuleMai
(upraveno)
7. 1. 2009, 17:59
@zdenka54
Dobrý den a mohu se Vás zeptat kolik pak toho pudingu??? Taky bych radsi delala z polovicni davky... Ale mám ještě jeden problém nemám váhu tak kolik asi přibližně jablek Peta
zdenka54
(upraveno)
6. 11. 2008, 23:36
Těch 2.5kg jablek je míněno jako ještě neoloupaných nebo 2,5kg už čisté váhy,tedy oloupaných a vykrájených?
plonkk
(upraveno)
6. 11. 2008, 23:27
Tak už mám Kami hotovo, udělala jsem to půl na půl i s banánovým pudingem Tak uvidíme jak to bude miláčkovi chutnat Díky za receptík
Zdenina
(upraveno)
12. 10. 2008, 21:20
Dotaz na všechny maminky.Můžu dát mrňouskovi, když budeme začínat příkrmy, když je tam ten puding?????? Zdenda.
Hanipr
(upraveno)
11. 10. 2008, 23:02
Hezký večer Kamčo, vypadá to velice slibně, tak bych to chtěla zítra vyzkoušet. Prosím Vás Vy ten 1/4 kg cukru přidáváte a rozvaříte i s jablky? A nebo ho nasypete až do vody s dvěmi vanilkovými pudinky. Moc děkuji za Vaši odpověď. Vymyté skleničky už mám připravené, tak jen je ještě naplnit Děti si jistě poňušňají mňam, mňam, mňam .
Zdenina
(upraveno)
6. 10. 2008, 16:32
Právě jsme dodělalali přesnídávku dle vašeho receptíku a výsledek je skvělý. Dělali jsme z poloviční dávky a přidali hnědý cukr.
Zdenina
(upraveno)
6. 10. 2008, 14:34
Mražené jahody se asi použít můžou, co myslíte?
kamka25
(upraveno)
8. 7. 2008, 20:41
Andrejko,jablek oloupaných.
lemulka
(upraveno)
29. 8. 2008, 18:16
@kamka25
Ahojda Kamčo, mám dotázek - do té přesnídávky tedy celkem 4 pudinky????Lemulka
andrusa8
(upraveno)
8. 7. 2008, 21:27
@kamka25
:o)) Jsem trubka, viď? Nikdy jsem to nezkoušela. Hele, napadlo mě, dostala jsem asi 10litrů třešňí. Kdybych do toho Tvého receptu dala místo jablek třešně, myslíš, že by to šlo? Nemám s tím fakt zkušenosti. Jo a jinak mám za sebou první várku jablečné přesnídávky a musím fakt smeknout, protože je výborná. A hlavně mi všechny sklenice drží a žádná není nafouklá:o)) Kdybys chtěla mám recept na bezinkový likér, ale letos ho budu dělat poprvé.
andrusa8
(upraveno)
7. 7. 2008, 19:53
Kamčo, chtěla jsem se zeptat, těch jablek patří 2a půl kila už oloupaných nebo celých?
kamka25
(upraveno)
7. 7. 2008, 13:26
Liduš asi 20 minut.
andrusa8
(upraveno)
6. 7. 2008, 19:13
Ahoj, určitě vyzkouším.
jusinka
(upraveno)
18. 5. 2008, 16:19
Holky, já bych to taky chtěl zkusit , ale nikdy jsem nic podobného nedělala... Prosím o radu, jak se to sterilizuje, ale podrobně prosím , jako pro telátko . Díkyyy
Ally McBeal
(upraveno)
9. 1. 2010, 17:45
@jusinka
Dobry den... Lucko,prosim Vas..ja jsme vyhrabala na mimaco recept na jablecnopudinkovou presnidavku a vy se stam tam sympaticky ptate na to zavarovani....Podobne sympaticky se zeptam,zda jste dostala o nejakou odpoved,..,ja jsme ji nenasla.....no telatko......a zavarovat taky neumim,ale rada bych ji zkusila..poradite?? diky,Jitka
kamka25
(upraveno)
16. 5. 2008, 8:41
Liduš,já je nechávám tak 15 minut.
hvězda1
(upraveno)
14. 5. 2008, 21:47
Přesnídávku dělám každý rok a do některých skleníček ještě před zavařením přidám předem namočené ovesné vločky. Letos toho musim zavařit víc,protože máme doma dalšího prcka Už pomalu chystám skleničky na jahodovou a třešňovou přesnídávku
andrusa8
(upraveno)
6. 7. 2008, 19:14
@hvězda1
Ahoj.Prosím Tě, jak děláš tu třešňovou přesnídávku? Mám malého kloučka a už baštíme přesnídávky, ale třešňovou jsem ještě nezkoušela a třešní máme plno! Děkuju
Liduška84
(upraveno)
14. 5. 2008, 21:29
Kamčo,prosím, jak dlouho tak sterilujete ty skleničky.Mám skoro půlročního synka a za chvíli začnem s příkrmy,tak bych to chtěla zkusit.Předem díky.
MacekL
(upraveno)
7. 5. 2008, 13:14
vaří nám ji každý rok babička a je skvěláá
kamka25
(upraveno)
7. 5. 2008, 11:39
Kami,tvaroh jsem nezkoušela.S tím pudinkem to má skvělou vanilkovou chut.
Kamek
(upraveno)
7. 5. 2008, 11:35
Vypadá to jednoduše ,takže určitě vyzkouším ,tak mě napadlo ,nezkoušela jste přidat i tvaroh?