(recept
si oblíbilo 156 návštěvníků)
VYNIKAJÍCÍ PIŠKOTOVÁ ROLÁDA S PAŘÍŽSKÝM KRÉMEM- VŽDY SE POVEDE!!!
Potřebné ingredience
TĚSTO:4 vajíčka,20dkg.cukru,16dkg.hl.mouky,1 lžička prdopeč,1 lžíce oleje
KRÉM: 1 máslo,1 šlehačka 30%,1 čoko na vaření,cca 10 dkg.cukru
Postup přípravy
Těsto:Vyšleháme 4 bílky,do nich poté zašleháme cukr,žloutky a ostatní přísady.
Na pečící papír - ten ještě lehce potírám olejem nalijeme těsto a upečeme v troubě cca 10 min na 170 st.
Krém:Den předem svaříme šlehačku s čokoládou na vaření - musí projít varem a dáme zchladnout do lednice.
Máslo vyšleháme s cukrem a do něj zašleháme svařenou šlehačku.
2/3 krému natřeme na vychladlé těsto a zarolujeme - díky oleji v těstě se roláda neláme.
Zbytkem krému nazdobíme roládu dle vlastní fantazie.
Roláda zatím každému moc chutnala,je to výborný moučník vhodný pro jakoukoli příležitost.
Dobrou chuť.
Na pečící papír - ten ještě lehce potírám olejem nalijeme těsto a upečeme v troubě cca 10 min na 170 st.
Krém:Den předem svaříme šlehačku s čokoládou na vaření - musí projít varem a dáme zchladnout do lednice.
Máslo vyšleháme s cukrem a do něj zašleháme svařenou šlehačku.
2/3 krému natřeme na vychladlé těsto a zarolujeme - díky oleji v těstě se roláda neláme.
Zbytkem krému nazdobíme roládu dle vlastní fantazie.
Roláda zatím každému moc chutnala,je to výborný moučník vhodný pro jakoukoli příležitost.
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé