(recept
si oblíbilo 135 návštěvníků)
Výborná,hrnková, rychlá bublanina s jablky, i 4. den vynikající

Potřebné ingredience
3 hrnky hladké mouky, 1 1/2 hrnku cukru, 1 hrnek vlažné vody, 1/2 hrnku oleje a 1/2 rozpuštěného másla ( lze i celé máslo nebo celý hrnek oleje, s máslem je lahodnější :-) 4 vejce, 1 kypřící prášek. cca 1 kg jablek. Výborná je i s meruňkama, broskvema, atd. :-)
Postup přípravy
Vše smícháme dohromady, vylijeme na plech , posypeme strouhanýma nebo krájenýma jablkama se skořicí ( pokud jsou jablka kyselejší dala jsem 1 hrnek cukru do těsta a zbývající 1/2 hrnku zamichala do jablek.
Je výborná i 4. den pokud zbyde :-)
Je výborná i 4. den pokud zbyde :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jituneli
(upraveno)
23. 6. 2019, 20:44
Super buchta a ještě k tomu rychlá, měli jsme s třešněmi. Děkujeme.
nahlásit

nanukac
(upraveno)
7. 10. 2018, 14:26
Zkusim

nahlásit

Paluna
(upraveno)
13. 6. 2018, 12:10


nahlásit
karma75
(upraveno)
9. 6. 2018, 12:46
Výborná bublanina
, dnes jsem udělala s třešněmi a jinou už dělat nebudu


nahlásit

Anny84
(upraveno)
8. 6. 2018, 13:15
Je opravdu vynikající
Děkuji za prima recept




nahlásit

anaba
(upraveno)
21. 9. 2017, 19:17
určitě vyzkouším,

nahlásit

Kornelie
(upraveno)
21. 9. 2017, 17:48
Dělala jsem jiz nekolikrat a musim rict ze je luxusni, mokra i tri dny, chut je bozska a tak jak manzel vubec tyto buchty nevyhledava tak se mohl po bublanine utlouct a o sobe a dcerce radeji nemluvim
.Mockrat dekuji pa Kornel






nahlásit

Kornelie
(upraveno)
21. 9. 2017, 17:49
@Kornelie
Zapomela jsem dodat ze jsem pekla s jablicky, s jahodama i s boruvkama!



nahlásit
klarabrno
(upraveno)
5. 8. 2016, 22:38
Děkuji vám všem





nahlásit
milli27
(upraveno)
5. 8. 2016, 12:37
Dělala jsem už 2x s třešněmi a je opravdu luxusní.
Dlouho vydrží jako čerstvá a máslo jí dává lahodnou chuť.
Děkuji za recept,určitě budu dělat znovu.Miša






nahlásit

zuzan
(upraveno)
10. 6. 2016, 14:51
Kláro, dnes ráno jsem upekla, jen jsem dala 1 hrnek bílé polohrubé mouky, 1 hrnek celozrnné žitné mouky a 1 hrnek uvařeného celozrnného kuskusu, který mi zbyl a nevěděla jsem, co s ním...
. Já ještě neochutnala, ale děti chválí a dcera řekla, že je bublanina přímo výborná!!! A to jsou oba pěkně rozmlsaní!!! Dala jsem kombinaci vypeckovaných třešní a jahody, zkrátka, co mi zbylo a co děti nesnědly
. Takže tímto moc díky za super receptík, už si ho píši do své kuchařky
.







nahlásit

lidare
(upraveno)
8. 6. 2016, 19:31



nahlásit

Raguella
(upraveno)
8. 6. 2016, 16:09
Dobrý den,dnes jsem upekla rodince koláč podle Vašeho receptíku\akorát jsem dala celozr.mouku a tř.cukr\a mohu jen chválit
,všem strašně moc chutnal,tak určitě budu péct ráda znovu.
Děkuji za bezva receptík.








nahlásit

vseta
(upraveno)
8. 6. 2016, 13:31
Určitě vyzkouším
nahlásit

novackova
(upraveno)
8. 6. 2016, 10:18




nahlásit
zonoro
(upraveno)
7. 6. 2016, 19:45
Vyzkoušeno s jahodama - máslo tomu dává parádní chuť. Příště zkusím s celozrnnou moukou a umělým sladidlem. Jen to máslo alibisticky nechám

nahlásit

Kaamila
(upraveno)
27. 9. 2015, 16:45
výborná...


nahlásit
kokoska24
(upraveno)
31. 5. 2015, 19:21
S máslem je lahodnější, ale s olejem je vláčnější. Peču již 30 let.
nahlásit
zbira
(upraveno)
31. 5. 2015, 10:30
Vynikající
Již dvakrát jsem pekla, recept naprosto osvědčen
Nahradila jsem moukou špaldovou, bublanina chutná báječně



nahlásit

kovofoto
(upraveno)
14. 5. 2015, 21:09
Výborná...díky za recept



nahlásit
P.A.V.L.A
(upraveno)
10. 1. 2015, 19:24



nahlásit